VIDEO&FOTO: O romanca, in atentia presei internationale, dupa ce a publicat poze cu femei din 37 de tari

Proiectul "Atlasul Frumusetii" este prezentat si de publicatia franceza Le Figaro, de site-ul american Business Insider, dar si de site-ul de divertisment boredpanda.com.Potrivit contului sau de pe reteaua de socializare Facebook, Mihaela Noroc doreste sa continue proiectul "Atlasul Frumusetii" si sa realizeze o premiera mondiala: sa adauge in acest atlas cel putin un portret de femeie din fiecare tara a lumii.

acum 108 luni (20 Feb 2015)

Proiectul "Atlasul Frumusetii", realizat de romanca Mihaela Noroc, a atras atentia presei internationale, potrivit Mediafax.ro. Printre publicatiile interesate de povestea ei se numara cotidianul britanic The Independent, dar si de televiziunea CNN.

In materialul intitulat "Fotografa care surprinde frumusetea din lume" se spune ca, pentru Mihaela Noroc, frumusetea nu poate fi definita de o singura tara, rasa si etnie.

Si publicatia britanica The Independent prezinta proiectul "The Atlas of Beauty" si pe fotografa care calatoreste de-a lungul lumii pentru "a surprinde diversitatea culturala prin intermediul unor uluitoare portrete ale unor femei"."Am vazut multi tineri incercand sa imite alte persoane, sa copieze trenduri internationale (...) Am realizat ca frumusetea inseamna sa fii diferit, sa fii tu insuti si sa iti pastrezi mostenirea culturala", spune Mihaela Noroc, citata de The Independent.

Si tabloidul britanic The Daily Mail prezinta proiectul fotografei care a plecat din Romania si a calatorit prin tari precum Iran, Peru, Columbia, Myanmar, China, Georgia si Indonezia, surprinzand prin obiectivul sau sute de femei."Sunt o femeie de 29 de ani din Romania, care si-a parasit locul de munca plictisitor si a inceput o noua viata. In urma cu doi ani, mi-am luat rucsacul, aparatul foto si am inceput sa calatoresc in jurul globului, folosind economiile pe care le-am facut in ani de munca", spune Mihaela Noroc, citata de dailymail.co.uk.

Proiectul "Atlasul Frumusetii" este prezentat si de publicatia franceza Le Figaro, de site-ul american Business Insider, dar si de site-ul de divertisment boredpanda.com.Potrivit contului sau de pe reteaua de socializare Facebook, Mihaela Noroc doreste sa continue proiectul "Atlasul Frumusetii" si sa realizeze o premiera mondiala: sa adauge in acest atlas cel putin un portret de femeie din fiecare tara a lumii. De asemenea, ea vrea sa lanseze un album si sa organizeze o expozitie la Bucuresti cu i... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro