VIDEO.Cazul de neinteles al jurnalistului Alexandru Cautis. Si-a adus la disperare chiar si colegii de la Realitatea TV

Că a decis să o facă la PSD, și mai ales in Constanța tripletei toxice Mazăre-Nicușor-Strutinsky, m-a șocat pentru că anchetele jurnalistice ale acestuia despre Liviu Dragnea, actualul șef al PSD, sunt binecunoscute in piața mass-media, ba mai mult el insinuand acum ceva vreme că același Liviu Dragnea l-ar fi scos de pe sticlă tocmai din cauza acestor anchete (...) E un truism să nu știi că oricine care nu a incălcat legea și care nu-i la balamuc sau in inchisoare nu are voie să candideze pe listele oricărui partid. Dar cu șocul odată trecut trebuie să ne intrebăm dacă nu cumva in cazul lui e vorba de vreo rătăcire de moment, de vreun joc de imagine, de vreo glumă bună căreia i-am căzut cu toții pradă sau dacă nu e nimic din toate acestea să vedem dacă l-au momit cu ceva sau pur și simplu să-i credem argumentul lui cum că cel mai bine schimbi aceste partide mastodont cum e și PSD din interior.

acum 51 luni (11 Oct 2016)

Jurnalistul Alexandru Căutiș a vorbit, luni seara, la postul de televiziune Realitatea Tv, despre decizia sa de a candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Constanța.

Astfel, el a susținut că poate realiza mai multe pentru județul său, in calitate de parlamentar, decat in calitate de jurnalist. In acest context, a vorbit despre diverse proiecte importante pentru județ, susținand, totodată, că este conștient de riscurile de imagine pe care și le asumă prin decizia sa de a candida la alegerile din 11 noiembrie.

Intrebat de jurnalistul Rareș Bogdan cu privire la modul in care a decis să candideze pentru filiala PSD, deși a criticat-o anterior, in anchetele sale, Alexandru Căutiș a susținut că "este un om liber", iar formațiunea pentru care dorește să candideze "se numește un partid democrat".

"O să vă uimesc, totuşi eu sunt un om liber şi acela se numeşte un partid democrat (n.r PSD). In primul rand, eu nu intru la Constanţa pentru ca este fieful lui Mazăre, dvs care mă cunoaşteţi de caţiva ani, stiţi că eu nu m-am schimbat un centimetru, deşi am avut presiuni. Nu doar din postura de jurnalist, eu chiar m-am pregatit pentru asta, dar in ţara asta, pe langă meseria de jurnalist, simţi că poţi să aduci sprijinul şi in alt mod decat in presă. Un parlamentar are posibilitatea să modeleze bugetul care priveste judeţul din care face parte şi 2 sa impună un control facut de o comisie pentru cheltuirea banului respectiv", a declarat Alexandru Căutiș, la Realitatea TV.

"Prin prezența mea pe listă nu fac decat un singur lucru: să mă implic in județ in trei-patru județe", a explicat Alexandru Căutiș.

"Poziția de ziarist nu o să mi-o luați-o dumneavoastră niciodată", le-a răspuns Căutiș celor doi.

Rareș Bogdan, despre ideea de a intra in politică

In cursul zilei de luni, jurnalistul Rareș Bogdan declara, pentru dcnews.ro, despre curtarea sa ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro