VIDEO Warner Bros va filma un horror in Romania, cu nominalizatul la Oscar Demian Bichir

VIDEO Warner Bros va filma un horror in Romania, cu nominalizatul la Oscar Demian Bichir

Regizat de Corin Hardy, un cineast pasionat de efecte speciale si de filme horror, lungmetrajul va fi realizat in perioada 3 mai - 24 iunie, atat in studiourile Castel Film, cat si in Sighisoara si Hunedoara. Demian Bichir este cunoscut pentru rolurile sale din pelicule celebre, printre care "The Hateful Eight" (regizat de Quentin Tarantino), "The Heat" (cu Sandra Bullock si Melissa McCarthy), "A Better Life" (care i-a adus si o nominalizare la Oscar, in 2012) sau "Che" (unde l-a interpretat pe Fidel Castro).

acum 86 luni (11 Apr 2017)

Regizat de Corin Hardy, un cineast pasionat de efecte speciale si de filme horror, lungmetrajul va fi realizat in perioada 3 mai - 24 iunie, atat in studiourile Castel Film, cat si in Sighisoara si Hunedoara. Produs de New Line Cinema, Atomic Monster si The Safran Company, "The Nun" va fi distribuit de Warner Bros.

Scenariul are la baza un personaj demonic, sub infatisarea unei calugarite si este creat de Gary Dauberman ("Annabelle", "It", "Swamp Devil") si James Wan (seria "Saw", "The Conjuring 2", serialul TV "MacGyver"). Momentan nu este cunoscuta distributia filmului, insa portalul imdb.com il da pe cunoscutul actor mexican Demian Bichir drept interpret al rolului unui preot, care este trimis de Vatican sa investigheze moartea misterioasa a unei calugarite.

Demian Bichir este cunoscut pentru rolurile sale din pelicule celebre, printre care "The Hateful Eight" (regizat de Quentin Tarantino), "The Heat" (cu Sandra Bullock si Melissa McCarthy), "A Better Life" (care i-a adus si o nominalizare la Oscar, in 2012) sau "Che" (unde l-a interpretat pe Fidel Castro). Actorul s-a nascut pe 1 August 1963 in Mexic, intr-o familie in care tatal sau, Alejandro, a fost director de teatru, mama sa, Maricruz, actrita, iar cei doi frati ai sai sunt si ei actori.

Demian a inceput actoria la varsta de 14 ani in telenovela "Rina", alaturi de Ofelia Medina. La varsta de 22 ani s-a mutat in New York, apoi in Los Angeles, pentru a incerca sa obtina roluri in diverse filme, fara succes insa. A debutat mai apoi in America, in filmul "In The Time Of The Butterflies" ( 2001 ), unde a jucat alaturi de Salma Hayek.

In 2008 l-a interpretat pe Fidel Castro in filmele "Che:Part One" si "Che:Part Two", iar in 2012 a fost nominalizat la Oscar pentru rolul principal din drama "A Better Life", in aceeasi categorie cu Brad Pitt si George Clooney. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro