VIDEO Vunk si Prima TV au lansat campania de mobilizare la vot "Ne facem auziti"

VIDEO Vunk si Prima TV au lansat campania de mobilizare la vot

Am demarat aceasta campanie impreuna cu PrimaTV si va asteptam la vot, va asteptam sa va pese de tara in care traim si sa incepem s-o schimbam", a mai spus Cornel Ilie.

acum 112 luni (29 Oct 2014)

In ultimii ani, prezenta romanilor la vot a fost din ce in ce mai scazuta, reducandu-se cu aproximativ 50% fata de alegerile din 1990. Motivele celor care aleg sa stea acasa in ziua alegerilor sunt multiple: lipsa de incredere in clasa politica, lipsa de interes, resemnare sau certitudinea ca votul lor nu conteaza.

Conel Ilie, solistul trupei Vunk, spune ca in scrutinul din aceasta toamna "ne alegem omul care ne va reprezenta in toata lumea si care va vorbi in numele nostru". "Ne alegem omul care va fi raspunzator pentru Romania in care ne vom creste copiii.

"Cu cat noi, cei care vom vota, vom fi mai multi, cu atat mai tare ne vom face auziti. Am demarat aceasta campanie impreuna cu PrimaTV si va asteptam la vot, va asteptam sa va pese de tara in care traim si sa incepem s-o schimbam", a mai spus Cornel Ilie.

Prin aceasta campanie, Vunk, Prima TV si alte vedete invita tinerii romani sa mearga la vot, sa se faca auziti si sa se alature grupului oamenilor care conteaza pentru ca voteaza. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro