VIDEO "Vom aduna tot satul si va vom viola ca sa vedeti ce inseamna un viol! Fata e de vina!". Satenii din Valeni i-au amenintat pe jurnalisti si cu moartea

VIDEO

Pe aceeasi tema: Eleva din Vaslui, sechestrata si violata de sapte indivizi la intoarcerea de la scoala Dezvaluiri cutremuratoare in cazul elevei din Vaslui, violata de sapte tineri: abuzata pana la lesin, stropita cu alcool si iarasi batjocorita Gest incalificabil al unuia dintre cei 7 violatori din Vaslui, judecati in libertate dupa ce au violat o eleva pana la lesin: "O sa dau eu cu masina peste voi" Scrisoare deschisa adresata de ONG-uri presedintelui Iohannis si ministrului Justitiei, in cazul eliberarii celor 7 tineri care au violat o eleva din Vaslui CSM si Parchetul General, solicitate sa verifice legalitatea eliberarii celor sapte violatori din Vaslui.

acum 106 luni (24 Jul 2015)

Cei sapte tineri au sosit la Postul de Politie Valeni, in jurul orei 16. In timp ce acestia se aflau in sediu, in apropierea Politiei s-au adunat aproximativ 15 - 20 de localnici care au inceput sa strige la jurnalisti sa plece din sat pentru ca le fac satul de ras.

Localnicii si-au exprimat din nou solidaritatea fata de violatori, acuzand victima ca de fapt ea este vinovata de ceea ce s-a intamplat.

Mai mult, la un moment dat, unul dintre sustinatori a amenintat ca vor fi chemati barbatii din sat pentru a-i viola pe jurnalisti. Este vorba de Alin Rotaru, care a fost trimis in judecata pentru viol si lipsire de libertate, iar in fata instantei a solicitat sa fie judecat in baza acordului de recunoastere.

Jurnalisti amenintati cu violul

La un moment, in zona si-a facut aparitia un barbat mai in varsta care pe un ton extrem de agresiv i-a alungat pe jurnalisti, cerandu-le sa plece din sat, altfel "va face o istorie". Barbatul a strigat la jurnalisit ca Valeniul nu este un sat de golani, a sarit la propriu la gatul ziaristilor, fiind in cele din urma oprit de politisti.

Cum sunt alungati jurnalistii din satul violatorilor

Unul dintre sustinatori a cerut politistilor sa nu intervina in cazul sateanul recalcitrant."Si ce daca-i bate?"

Campania continua

Ziarul "Adevarul" va continua Campania "Dreptate pentru fata violata din Vaslui" cu un nou episod, in care vom prezenta un interviu cu un expert in psihologie clinica judiciara care va vorbi despre trauma fetei violate, despre cum poate fi sprijinita pentru a fi reintegrata in societate.

Mesaje de sustinere

Invitam pe toti cititorii "Adevarul" sa transmita un mesaj de sustinere tinerei din Vaslui, folosind pe Facebook hashtag-ul ?#?violulecrima?.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro