VIDEO Vocea Romaniei, episodul patru: o fosta membra a trupei Candy a reusit sa intoarca un scaun

VIDEO Vocea Romaniei, episodul patru: o fosta membra a trupei Candy a reusit sa intoarca un scaun

Ieri seara, cele patru echipe s-au innoit cu cate doi concurenti, iar dupa cea de-a patra runda de auditii pe nevazute situatia pe echipe este urmatoarea: echipa lui Tudor Chirila are noua concurenti, Loredana si Smiley au fiecare cate opt concurenti, iar echipa lui Marius Moga are sapte concurenti. Stii sa tii notele inalte, nu ti-e teama de ele, nu ti-e teama sa fii si sensibila, nu ti-e teama sa bagi si putere. Ceea ce cred eu ca e foarte important la o cantareata si la un artist, la oricine e pe scena, este sa poata sa cante, sa nu oboseasca.

acum 89 luni (24 Sep 2016)

Ieri seara, cele patru echipe s-au innoit cu cate doi concurenti, iar dupa cea de-a patra runda de auditii pe nevazute situatia pe echipe este urmatoarea: echipa lui Tudor Chirila are noua concurenti, Loredana si Smiley au fiecare cate opt concurenti, iar echipa lui Marius Moga are sapte concurenti. A cantat in trupa Candy, a renuntat la muzica, dar a simtit ca locul ei e pe scena, asa ca a venit la "Vocea Romaniei" hotarata sa-i impresioneze pe cei patru antrenori. Monica Andrei a interpretat piesa "Heartbeat song" si a reusit sa o convinga pe Loredana.

Vocea Romaniei - sezonul 6: Monica Andrei - Heartbeat Song pe vocearomaniei.protv.ro Alexandru Musat a ales pentru auditiile "Vocea Romaniei" melodia "Have you ever loved a woman" si i-a cucerit pe toti cei patru antrenori cu interpretarea blues. Vedeti daca nu aveti parul lung?", le-a spus Smiley colegilor lui si a continuat: "Ma bucur foarte mult ca a ales sa mearga in echipa mea, e genul de artist cu care imi doresc sa lucrez. Seara a continuat cu foarte mult mister si o cortina care i-a surprins pe antrenori. Beatrice Apostu a cantat in forta melodia "Fighter", iar Tudor Chirila si Loredana Groza nu au stat pe ganduri si s-au intors. Stii sa tii notele inalte, nu ti-e teama de ele, nu ti-e teama sa fii si sensibila, nu ti-e teama sa bagi si putere. Ceea ce cred eu ca e foarte important la o cantareata si la un artist, la oricine e pe scena, este sa poata sa cante, sa nu oboseasca. Aici e marele secret", i-a spus Loredana, iar Beatrice a fost convinsa si a ales-o pe aceasta. Tudor nu a avut nevoie de foarte mult timp sa-si dea seama de calitatile ei vocale si s-a intors sa o cunoasca, iar Loredana l-a urmat. Antrenorii au fost fermecati de vocea concurentei, dar si de aparitia sa, iar discutiile dintre ei au durat minute bune.

Vocea Romaniei - sezonul 6: Evelina Virlan - Stay pe vocearomaniei.protv.ro Chiar daca a avut emotii, Cezar Panaitescu a facut scena sa vibreze in momentul in care a inceput s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro