VIDEO Violenta verbala extrema la o gradinita din Bucuresti: "Dar-ar dracii sa dea de nu te strang de gat!". Politia Capitalei s-a autosesizat in acest caz

VIDEO Violenta verbala extrema la o gradinita din Bucuresti:

Update Urmare la materialele aparute in mass -media cu privire la comportamentul unei persoane ce are in grija copii de varsta prescolara, in cadrul unei gradinite situate pe raza Sectorului 2, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti s-a sesizat din oficiu. Maria Banu, purtatorul de cuvant al ISMB: "In regim de urgenta, conducerea Inspectoratului Scolar a decis constituirea unei comisii de cercetare compusa din inspectori scolari care vor incepe cercetarea luni, la prima ora.

acum 71 luni (18 Feb 2017)

Update Urmare la materialele aparute in mass -media cu privire la comportamentul unei persoane ce are in grija copii de varsta prescolara, in cadrul unei gradinite situate pe raza Sectorului 2, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti s-a sesizat din oficiu.

"Spune tu ce sa ii fac eu lu animalul asta!...Si animalul daca ii spui .. Da jos pantalonii mai repede ca mi-ai distrus sanatatea!", sunt doar cateva dintre jignirile aduse copiilor, de o educatoare din Bucuresti, potrivit Digi 24.

Cand s-a prezentat in fata parintilor, aceasta educatoare a vorbit despre experienta ei indelungata cu cei mici si despre bucuria lucrului cu copiii. Cand a facut in pat, in timpul somnului de pranz, educatoarea s-a pierdut cu firea. Dar-ar dracii sa dea de nu te strang de gat! Nu le mai dau apa de maine".

Mama: Ma implora sa nu mergem la gradinita

Inregistrarile au fost facute cu ajutorul unui reportofon ascuns intr-o jucarie, dupa ce copilul a inceput sa aiba acasa un comportament ciudat. Dimineata ma ruga, ma implora sa nu mergem la gradinita".

Pentru ca nu reusea sa il linisteasca, femeia a dus copilul la psiholog.

Mircea Telegescu, psiholog: "Primul gest al copilului, in momentul in care a venit cu parintii a fost asta. In momentul in care am incercat sa ne jucam cu el, ca avem diverse metode, pozitia lui a fost, exact cum se aude pe inregistrari, aceasta.

Mama copilului a incercat sa vorbeasca si cu directoarea gradinitei.

Juliteta Sasz, mama: "Mi s-a spus ca acest comportament al doamnei educatoare Rozalia a dat roade la alti copii. Ancheta la Inspectoratul scolar

In urma publicarii inregistrarilor, inspectoratul scolar incepe o ancheta.

Maria Banu, purtatorul de cuvant al ISMB: "In regim de urgenta, conducerea Inspectoratului Scolar a decis constituirea unei comisii de cercetar... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro