VIDEO Viitorul o bate pe CFR Cluj cu 1-0, cu un gol magnific marcat de Eric. Dan Petrescu cere arbitraj video

VIDEO Viitorul o bate pe CFR Cluj cu 1-0, cu un gol magnific marcat de Eric. Dan Petrescu cere arbitraj video

Golul a fost marcat de Eric, in minutul 44, dintr-o lovitura libera de la aproximativ 25 de metri, scrie News.ro. Ii lasam pe cei de la Steaua, Craiova si Dinamo sa se bata la campionat, noi ne batem numai la play-off", a spus Petrescu la Digi Sport.

acum 59 luni (22 Oct 2017)

Golul a fost marcat de Eric, in minutul 44, dintr-o lovitura libera de la aproximativ 25 de metri, scrie News.ro.

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Rimniceanu - Lopez, Tiru, Hodorogea, Ganea - Cicaldau, Baluta, Vina (Twumasi '73) - Eric, Tucudean (Ghita '81), Chitu (De Nooijer '70).

"Asteptam mai multe de la baieti. In prima repriza nu prea au fost ocazii, dar cand ai un jucator ca Eric, pe care noi nu-l avem din pacate, el poate sa castige orice meci. N-as vrea sa vorbeasc de arbitraj, poate ar fi bine sa apara si la noi arbitrajul video, dar sa se uite altcineva la faza, nu tot arbitrul jocului. La ultima faza am avut cea mai mare ocazie a meciului si cred ca un egal era echitabil, dar daca nu bagi mingea in poarta nu merita sa castigi. (...) Aveam prea multe puncte si in tur am facut prea multe, in retur nu o sa mai fie asa. Ii lasam pe cei de la Steaua, Craiova si Dinamo sa se bata la campionat, noi ne batem numai la play-off", a spus Petrescu la Digi Sport.

CFR Cluj putea primi un penalty in prima repriza la o interventie asupra lui Deac. "Am avut mai mult noroc in tur decat alte echipe, dar sunt foarte multe echipe care se bat la play-off", a mai afirmat Petrescu. Ne-am adaptat la adversar si cred ca am facut-o bine. Cicaldau cred ca a fost cel mai bun jucator de pe teren si il felicit. El cu Budescu in momentul de fata fac diferenta", a spus Hagi la Digi Sport. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro