VIDEO Videoclipul piesei "Sub pielea mea" poate fi interzis la TV: telespectatorii au trimis reclamatii la CNA

Videoclipul este considerat "deocheat" Videoclipul piesei "Sub pielea mea" a intrat in vizorul CNA dupa ce forul a primit mai multe sesizari de la telespectatori care spuneau ca este prea "deocheat" pentru a fi difuzat in timpul zilei, arata paginademedia.ro. Cel mai vizionat videoclip de pe YouTube de anul trecut, in Romania, a fost "Cum ne noi" (37 de milioane de vizualizari), colaborarea artistilor cu Delia, piesa ocupand primul loc pe radio si TV.

acum 49 luni (18 Apr 2016)

Videoclipul este considerat "deocheat"

Videoclipul piesei "Sub pielea mea" a intrat in vizorul CNA dupa ce forul a primit mai multe sesizari de la telespectatori care spuneau ca este prea "deocheat" pentru a fi difuzat in timpul zilei, arata paginademedia.ro.

Articolul 18 din Codul de Reglementare in Audiovizual spune ca "nu pot fi difuzate in intervalul orar 6:00 - 23:00 productii care prezinta: a) violenta fizica, psihica sau de limbaj, in mod repetat;

"Sub pielea mea" a fost compusa de membrii Carla's Dreams, produsa de Alex Cotoi si lansata impreuna cu Global Records, casa de discuri a Innei. Videoclipul a fost filmat in Chisinau, regizat de Roman Burlaca de la BR Films, in timp ce DoP a fost George Secrieru, aceeasi echipa creativa alaturi de care Carla's Dreams a lucrat pentru videoclipul single-ului anterior, "Te rog".

"Am incercat sa gasim mijlocul nostru de aur intre erotismul aparut din instincte si cel creat artistic. Clipul este despre asta, de fapt", au declarat cei de la Carla's Dreams.

Carla's Dreams lanseaza albumul la Arenele Romane

Carla's Dreams urmeaza sa lanseaze albumul "NGOC" printr-un concert in aer liber ce va avea loc pe 7 mai, de la ora 20:00, la Arenele Romane din Bucuresti. Dupa Delia, alaturi de care modovenii au lansat hitul "Cum ne noi" si careia i-au compus piesa "Da, mama", si Loredana Groza, impreuna cu care au lansat "Lumea ta", Antonia se alatura concertului din Capitala, potrivit organizatorilor evenimentului, Global Records si BestMusic Live Concerts.

In cadrul show-ului fanii vor putea asculta piesele care au cucerit radiourile si televiziunile din Romania, printre care "P.O.H.U.I", "Lumea ta", "Cum ne noi", "Sub pielea mea", "Te rog", "Aripile", dar si piese noi care vor fi incluse pe albumul "NGOC". Un concert pe care il construim de ceva vreme si care va fi unul determin... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro