VIDEO Vicepresedintele PNL, Mihai Voicu: In turul al doilea, electoratul de dreapta va veni in mod natural catre Klaus Iohannis

VIDEO Vicepresedintele PNL, Mihai Voicu: In turul al doilea, electoratul de dreapta va veni in mod natural catre Klaus Iohannis

In legatura cu turul al doilea, Mihai Voicu subliniaza ca Iohannis nu vrea sa faca nicio alianta, deoarece electoratul de dreapta nu va vota cu Victor Ponta. De aceea, electoratul de dreapta va veni in mod natural catre Klaus Iohannis fara sa facem eforturi sa convingem pe cineva", afirma Voicu.

acum 100 luni (26 Sep 2014)

Vicepresedintele PNL, Mihai Voicu s-a aratat increzator in sansele lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Acesta sustine ca dosarul de la Curtea Suprema privind posibila stare de incompatibilitate a lui Klaus Iohannis nu poate pune probleme pentru candidatura.

Referitor la "culoarul" pe care se plaseaza Klaus Iohannis in cursa pentru prezidentiale, Mihai Voicu nu crede ca Theodor Melescanu ar putea fi un oponent serios.

"Culoarul lui Theodor Melescanu nu este prea bine definit. Profilul pe care si l-a construit in ultima perioada nu este de candidat la presedintie", a spus liderul PNL.

Vicepresedintele PNL afirma ca Klaus Iohannis are doua atuuri foarte importante in cursa pentru Palatul Cotroceni. In Sibiu nu mai exista somaj, dimpotriva, este un deficit al fortei de munca.

Despre tema ofiterului acoperit lansata de presedintele Traian Basescu, Mihai Voicu arata ca aceasta nu afecteaza campania prezidentiala a lui Klaus Iohannis. Celelalte partide nici macat nu au dorit sa se ajunga la vot. Nu s-a dorit ca aceasta comisie sa fie formata.

In legatura cu turul al doilea, Mihai Voicu subliniaza ca Iohannis nu vrea sa faca nicio alianta, deoarece electoratul de dreapta nu va vota cu Victor Ponta.

"Exista candidati in zona de dreapta - Calin Popescu Tariceanu, Elena Udrea, Theodor Melescanu al caror electorat este foarte greu de dirijat catre Victor Ponta. De aceea, electoratul de dreapta va veni in mod natural catre Klaus Iohannis fara sa facem eforturi sa convingem pe cineva", afirma Voicu.

Tema etnicitatii si cea a confesiunii religioase, pe care mizeaza PSD, sunt considerate marginale de catre Mihai Voicu. "

"Aceste teme nu privesc decat cel mult 4% din electorat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro