VIDEO. Vanzari RECORD pentru Apple. Peste 10 MILIOANE de Iphone 6 au fost vandute deja

Peste 10 milioane de iphone 6 au fost vandute in primul weekend de la lansarea pe piata, cumparatorii luand cu asalt magazinele clasice si virtuale pentru a cumpara telefoanele cu ecrane mari ale companiei, informeaza Mediafax.

acum 66 luni (24 Sep 2014)

Peste 10 milioane de iphone 6 au fost vandute in primul weekend de la lansarea pe piata, cumparatorii luand cu asalt magazinele clasice si virtuale pentru a cumpara telefoanele cu ecrane mari ale companiei, informeaza Mediafax. Vanzarile au depasit recordul de 9 milioane de telefoane atins anul trecut, cand Apple a introdus iPhone-urile 5s si 5c, se arata intr-un comunicat al companiei.

Estimarile analistilor au variat, unul anticipand vanzari de pana la 15 milioane de aparate, in timp ce altii au avertizat ca rezultatele ar putea fi sub livrarile de anul trecut, din cauza unor probleme de productie si a faptului ca noile modele nu au intrat la vanzare in China.

Directorul general Tim Cook spune ca iPhone 6, cu ecran de 4,7 inci (11,9 cm) si iPhone 6 Plus, cu ecran de 5,5 inci este concurent direct Samsung HTC si alti producatori pe piata smartphone-urilor mari.

In 26 septembrie, iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor putea fi cumparate in Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Irlanda, Insula Man, Italia, Liechtenstein, Luxembourg, Olanda, Noua Zeelanda, Norvegia, Portugalia, Qatar, Rusia, Arabia Saudita, Spania, Suedia, Elvetia, Taiwan, Turcia si Emiratele Arabe Unite. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro