VIDEO "Vanatorul de hoti" a prins Kaufland cu "ocaua mica". Reactia companiei si propunerea facuta tanarului

VIDEO

Timisoreanul Cristian Brancovan a postat luni, pe pagina sa de Facebook, un avertisment pentru clientii Kaufland, carora le-a spus sa fie atenti la preturile afisate pe raft si la cele de pe bon, avand surpriza sa constate ca la un balsam de rufe pe care l-a cumparat era un pret pe raft si altul, mai mare, pe bon.

acum 32 luni (12 Apr 2017)

Timisoreanul Cristian Brancovan a postat luni, pe pagina sa de Facebook, un avertisment pentru clientii Kaufland, carora le-a spus sa fie atenti la preturile afisate pe raft si la cele de pe bon, avand surpriza sa constate ca la un balsam de rufe pe care l-a cumparat era un pret pe raft si altul, mai mare, pe bon. La mine 2 din 3 produse aveau pretul gresit fata de cel de la raft (luni -ora 21:00 ). Mi-au restituit banii, la ghiseul de informatii, pentru ca mi-am dat seama pe loc, de aia ma gandeam sa va scriu, sa nu va simtiti "inselati" cand ajungeti deja acasa", a scris "vanatorul de hoti", pa Facebook. Tanarul a filmat totul si a aratat cum cumpara un balsam de rufe al carui pret la raft este mai mic decat cel de la casa. Filmuletul postat pe Facebook s-a viralizat foarte repede, adunand in mai putin de o zi peste 1,3 milioane de vizualizari si mii de comentarii si aproape 28.000 de share-uri.

"Vanatorul de hoti" de la Timisoara a prins Kaufland cu "ocaua mica"

Miercuri dimineata, Kaufland Romania a reactionat pe pagina de Facebook, cerandu-le scuze clientilor pentru situatia creata. Reprezentantii companiei dau asigurari ca nu e vorba de o practica, ci doar de o eroare umana. "Vanatorul de hoti" a fost invitat de reprezentantii companiei sa verifice toate preturile din magazin, iar pentru fiecare pret neconform, compania se obliga sa doneze 500 de lei unei cauze sociale. Redam mai jos mesajul integral postat de Kaufland Romania pe pagina de Facebook a companiei:

"Dragi clienti, in ultimele ore a fost publicat si distribuit un video in care se semnaleaza o diferenta intre eticheta de la raft si pretul de la casa de marcat. In plus, vrem sa ne revansam pentru situatia neplacuta pe care ti-am creat-o si iti propunem ca pentru fiecare eticheta de pret neactualizata pe care o gasesti, sa donam 500 de lei unei cauze sociale alese de tine. Cred ca e si mai motivant pentru managerii zonali daca extindeti p... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro