VIDEO Valerie Ciolos a cantat la Alba Iulia pentru "Cumintenia Pamantului": "Nu sunt profesionista, ati vazut ca am mai si gresit, dar am facut ce am putut"

VIDEO Valerie Ciolos a cantat la Alba Iulia pentru

Membra a Academiei Doamnelor de la Alba Iulia, Valerie Ciolos-Villemin a onorat evenimentul cu prezenta sa, si, impreuna cu alti artisti din oras - soprana Alexia Trif, tenorul Ioan Chiciudean, Valentina Popovciuc - pian si corul de copii dirijat de Boris Rancov, au cantat in acest scop. Concertul de muzica sacra a inceput cu rugaciunea "Tatal Nostru", interpretata de tenorul Ioan Chiciudean, a continuat cu piesa "Ave Maria" sustinuta de Valerie Ciolos, respectiv cu piesa "Care Selve" sustinuta de soprana Alexia Trif.

acum 96 luni (29 Apr 2016)

Cei prezenti au primit la intrarea in catedrala pliante cu programul evenimentului pe care erau trecute mai multe conturi bancare, la mai multe banci, in lei, euro si dolari, unde pot dona pentru achizitionarea acestei opere. Membra a Academiei Doamnelor de la Alba Iulia, Valerie Ciolos-Villemin a onorat evenimentul cu prezenta sa, si, impreuna cu alti artisti din oras - soprana Alexia Trif, tenorul Ioan Chiciudean, Valentina Popovciuc - pian si corul de copii dirijat de Boris Rancov, au cantat in acest scop. Concertul de muzica sacra a inceput cu rugaciunea "Tatal Nostru", interpretata de tenorul Ioan Chiciudean, a continuat cu piesa "Ave Maria" sustinuta de Valerie Ciolos, respectiv cu piesa "Care Selve" sustinuta de soprana Alexia Trif.

Timp de peste o ora si jumatate, cantarile religioase interpretate de artisti cu har si mangaiere in glas au curs spre inimile zecilor de credinciosi albaiulieni veniti la biserica pentru a-i asculta. Evenimentul a fost organizat de Primaria municipiului Alba Iulia si Centrul de Resurse - Academia Doamnelor Alba Iulia, in parteneriat cu Liceul de Arte "Regina Maria" Alba Iulia, prin campania "Produs din suflet pentru comunitate".

Valerie Ciolos-Villemin a mai cantat la Alba Iulia in toamna anului trecut, la"Gala Micului Print", un eveniment in cadrul caruia comunitatea si-a sarbatorit oamenii de suflet care se implica activ in viata sa. Realizata in 1907, "Cumintenia Pamantului", alaturi de opere precum "Sarutul" si "Rugaciunea", marcheaza cea mai apreciata perioada de creatie a lui Brancusi. Dupa concert, Valerie Ciolos a declarat ca aceasta statuie apartine poporului roman si a anuntat ca va dona si ea in perioada urmatoare. Am avea si mai mult (de suma necesara pentru opera lui Brancusi -- n.r.), si pentru altceva poate", a afirmat Valerie Ciolos-Villemin. Eu fac contabilitatea acasa si am plecat de doua saptamani si nu am dat, dar acum o sa dau. Pentru mine, este vorba de un simbol, este Branc... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro