VIDEO "Va vedem din Iasi", protest la adresa parlamentarilor si moment de reculegere in memoria Regelui Mihai

VIDEO

Organizatorii i-au nominalizat pe toti parlamentarii de Iasi care sunt vizati de aceasta forma de protest: PSD: Camelia Gavrila, Nicu Banicioiu, Tudor Ciuhodaru, Vasile Catea, Silviu Macovei, Vasile Axinte - deputati, Adrian Panescu, Victorel Lupu si Vasile Toma - senatori; Au castigat alegerile cu un program complet diferit de agenda pe care o implementeaza de un an de zile.

acum 79 luni (16 Dec 2017)

Protestul inedit initiat la Sibiu, "Va vedem", a fost "adoptat" si la Iasi. Potrivit organizatorilor, actiunea "Va vedem din Iasi" isi propune sa atraga atentia parlamentarilor ieseni sa nu voteze modificarile la legile justitiei "si sa ii excluda din partidul lor pe cei care au probleme cu legea".

Organizatorii i-au nominalizat pe toti parlamentarii de Iasi care sunt vizati de aceasta forma de protest: PSD: Camelia Gavrila, Nicu Banicioiu, Tudor Ciuhodaru, Vasile Catea, Silviu Macovei, Vasile Axinte - deputati, Adrian Panescu, Victorel Lupu si Vasile Toma - senatori;

* Sursa Video George Chelaru

"Saptamana viitoare, pachetul de legi ajunge la Camera Deputatilor, camera decizionala. Nu le pasa ca UE si NATO au dat semnale foarte serioase ca actiunile lor indeparteaza Romania de cultura democratica vestica si o impinge inapoi in sfera de influenta a Rusiei", au transmis organizatorii protestului.

Acestia au adaugat: "Pe langa punerea catuselor justitiei, alianta de la guvernare duce Romania spre colaps economic cu masuri fiscale controversate si respinse de majoritatea actorilor sociali implicati. In 2018 multi angajati vor constata o scadere a salariilor, unii isi vor pierde locul de munca, in timp ce multe firme, mai ales mici si mijlocii, vor intra in faliment. Spitalele, scolile si drumurile patriei vor fi, in continuare, ultimele la investitii si primele la sifonat banii catre clientela de partid. Liviu Dragnea, aflat la conducerea PSD, este urmarit penal pentru constituirea de grup infractional organizat. Au castigat alegerile cu un program complet diferit de agenda pe care o implementeaza de un an de zile.

La ora 12.00, cei cativa protestatari au tinut un moment de reculere in memoria Regelui Mihai I, care este inmormantat astazi, 16 decembrie.

"Va vedem din Iasi" FOTO George Chelaru

Citeste si:

Cum este umilita Moldova la... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro