VIDEO UPDATE Seful Politiei Bihor si seful Politiei Beius, audiati la DNA. Ce luau mita: cozonaci, placinte, brazi de Craciun, mobilier

este vorba de infractiuni de luare de mita, de o diversitate mare incepand de la ferestre si mobilier pentru un sediu de politie, saparea unui gard de 25 de metri, mese achitate in cuantum de 100-150 de lei, 10 brazi de Craciun, 2 cozonaci si 2 kilograme de placinte.

acum 91 luni (21 Sep 2016)

UPDATE 9.42 Razvan Doseanu, avocatul seful Politiei Beius si al sefului sectiilor rurale de politie din zona Beiusului, a declarat jurnalistilor in fata DNA:

"Ieri s-au adus la cunostinta acuzatiile. este vorba de infractiuni de luare de mita, de o diversitate mare incepand de la ferestre si mobilier pentru un sediu de politie, saparea unui gard de 25 de metri, mese achitate in cuantum de 100-150 de lei, 10 brazi de Craciun, 2 cozonaci si 2 kilograme de placinte. Unele dintre obiectele materiale infractiunii de luare de mita s-au circumscris celor pe care vi le-am aratat mai sus.

Declaratiile facute de avocatul sefilor Politiei Beius si al sectiilor rurale de politie din zona Beiusului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro