VIDEO. UPDATE: Ponta anunta finalizarea negocierilor cu FMI. Fondul, zgarcit in declaratii

Potrivit Mediafax, Ponta a precizat ca "in cursul zilei de luni, marti cel tarziu, se vor finaliza negocierile cu partanerii internationali, Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala, pe liniile principale anuntate, si anume un buget pe 2015 care sa prevada foarte clar ca nu se adauga niciun fel de taxa si impozit si ca se acopera toate masurile de crestere economica si protectie sociala anuntate deja, precum reducerea CAS, scutirea de impozit a profitului reinvestit".

acum 77 luni (8 Dec 2014)

UPDATE 13.02: Reprezentantii FMI au precizat ca din punct de vedere structurl bugetul "ar trebui sa stea la fel", dar a refuzat sa precizeze pe ce teme sunt purtate negocierile cu Guvernul.

Negocierile pe tema bugetului pentru anul viitor purtate de Guvern cu delegatia FMI for fi gata luni seara, cel tarziu marti , urmand ca PSD sa propuna votul in Parlament pe 21 decembrie, atunci cand va avea loc si depunerea presedintelui ales Klaus Iohannis, a anuntat premierul Victor Ponta.

Potrivit Mediafax, Ponta a precizat ca "in cursul zilei de luni, marti cel tarziu, se vor finaliza negocierile cu partanerii internationali, Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala, pe liniile principale anuntate, si anume un buget pe 2015 care sa prevada foarte clar ca nu se adauga niciun fel de taxa si impozit si ca se acopera toate masurile de crestere economica si protectie sociala anuntate deja, precum reducerea CAS, scutirea de impozit a profitului reinvestit". Daca vineri dimineata pleaca catre Parlament, in urma unei sedinte speciale pe care o vom avea probabnil vineri la ora 9.00, Parlamentul are timpul necesar pentru a-si indeplini propriile proceduri de depunere a amendamentelor, dezbaterea in comisii si adoptarea in plen", a afirmat Ponta. " Propunem un vot final pe buget in ziua de 21 decembrie, zi in care oricum Parlamentul se reuneste in sedinta comuna pentru depunerea juramantului de catre presedintele Klaus Iohannis", a mai precizat Ponta. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro