VIDEO Unica inregistrare a piesei "Nothing Compares 2 U" in interpretarea lui Prince. Secvente inedite de la repetitii

VIDEO Unica inregistrare a piesei

Melodia a fost interpretata de Sinead O'Connor si a devenit un succes mondial in 1990. Prince Rogers Nelson a murit la varsta de 57 de ani, pe 21 aprilie 2016, in urma unei supradoze accidentale cu un analgezic deosebit de puternic, fentanil. Prince a castigat sapte premii Grammy si cele 39 de albume ale sale s-au vandut in peste 100 de milioane de copii.

acum 65 luni (20 Apr 2018)

Melodia a fost interpretata de Sinead O'Connor si a devenit un succes mondial in 1990. Cinci ani dupa inregistrarea pentru The Family, cantecul a fost reluat de cantareata irlandeza Sinead O'Connor pe cel de-al doilea album al ei "I do not want what I haven't got", iar versiunea artistei a devenit un succes mondial, noteaza Esquire.

"Intr-o zi, el a intrat intr-o camera avand un carnet de notite si, intr-o ora, a scris versurile piesei . De altfel, potrivit revistei The Rolling Stone, un singur vinil va fi pus in vanzare pe 25 mai si un disc-imagine in editie limitata va fi comercializat prin intermediul unui magazin online dedicat cantaretului. Prince Rogers Nelson a murit la varsta de 57 de ani, pe 21 aprilie 2016, in urma unei supradoze accidentale cu un analgezic deosebit de puternic, fentanil. Trupul neinsufletit al artistului a fost descoperit in studioul lui de inregistrari Paisley Park din Chanhassen, un oras din statul american Minnesota. Cantaret, compozitor, aranjor si instrumentist, considerat unul dintre cei mai inventivi muzicieni din epoca moderna, Prince s-a inspirat din artisti apartinand unor genuri muzicale diferite, precum James Brown, The Beatles si Jimi Hendrix. Printre piesele sale de succes se numara "Little Red Corvette", "Let's Go Crazy", "When Doves Cry", "Cream" si "Get Off". Originar din Minneapolis, a devenit cunoscut la sfarsitul anilor 1970 cu piesa "Wanna Be Your Lover" si, in urmatoarele decenii, a cucerit publicul si topurile muzicale cu albume precum "1999" si "Purple Rain". Prince a castigat sapte premii Grammy si cele 39 de albume ale sale s-au vandut in peste 100 de milioane de copii. Artistul a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun cantec original, in 1985, cu single-ul "Purple Rain", de pe coloana sonora a filmului omonim. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro