VIDEO Unde isi vor petrece printul Harry si Meghan Markle luna de miere

VIDEO Unde isi vor petrece printul Harry si Meghan Markle luna de miere

Potrivit tmz.com, ducele si ducesa de Sussex vor petrece luna de miere in Canada, in Fairmont Jasper Park Lodge, din Alberta, un resort de peste 500 de metri patrati, aflat la poalele muntilor.

acum 74 luni (29 May 2018)

Potrivit tmz.com, ducele si ducesa de Sussex vor petrece luna de miere in Canada, in Fairmont Jasper Park Lodge, din Alberta, un resort de peste 500 de metri patrati, aflat la poalele muntilor. Locuinta inchiriata de cei doi are sase dormitoare de lux, iar aici si-au petrecut vacantele si regina Elisabeta si regele George al VI-lea, in 1939, dar si regina Elisabeta a II-a si printul Philip, in 2005. Supranumita "Refugiul Regal", Cabana Outlook are un pret exorbitant: o noapte aici costa cel putin 7.000 de dolari americani, iar vacanta celor doi ar fi fost facuta cadou lui Harry de catre proaspata lui sotie. FOTO booking.com

FOTO booking.com

FOTO booking.com

Totusi, exista posibilitatea ca destinatia aleasa pentru luna de miere sa fie schimbata pe ultima suta de metri, ca o masura in plus pentru protectia celor doi, potrivit presei britanice.

Meghan Markle a surprins pe toata lumea cu rochia de mireasa extrem de simpla, cu maneca lunga si un voal lung de cinci metri, creatie Givenchy.

Ceremonia a fost urmata de o receptie oferita de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la St George's Hall de la castelul Windsor. Aici, 600 de persoane au putut gusta tortul de nunta care a avut "aromele intense ale primaverii" si care a marcat o noua premiera in istoria nuntilor regale.

Printul Harry si Meghan Markle, la primul eveniment oficial in calitate de duce si ducesa de Sussex FOTO Guliver/Getty Images ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro