VIDEO "Unde-i curva, s-o vedem si noi?". Tupeul de huligani al prietenilor celor sapte violatori din Vaslui: au umilit fata si la finalul procesului

VIDEO

In timp ce sustinatorii violatorilor au dat dovada de un comportament de-a dreptul salbatic, sute de vasluieni au oferit astazi o lectie de civism, adunandu-se in fata Judecatoriei Vaslui, in semn de solidaritate cu victima celor sapte indivizi, pentru a-si exprima dezaprobarea fata de astfel de fapte si pentru a demonstra ca nu toti vasluienii sustin violatorii. Pe aceeasi tema: Eleva din Vaslui, sechestrata si violata de sapte indivizi la intoarcerea de la scoala Dezvaluiri cutremuratoare in cazul elevei din Vaslui, violata de sapte tineri: abuzata pana la lesin, stropita cu alcool si iarasi batjocorita Gest incalificabil al unuia dintre cei 7 violatori din Vaslui, judecati in libertate dupa ce au violat o eleva pana la lesin: "O sa dau eu cu masina peste voi" Scrisoare deschisa adresata de ONG-uri presedintelui Iohannis si ministrului Justitiei, in cazul eliberarii celor 7 tineri care au violat o eleva din Vaslui CSM si Parchetul General, solicitate sa verifice legalitatea eliberarii celor sapte violatori din Vaslui.

acum 62 luni (15 Aug 2015)

In timp ce sustinatorii violatorilor au dat dovada de un comportament de-a dreptul salbatic, sute de vasluieni au oferit astazi o lectie de civism, adunandu-se in fata Judecatoriei Vaslui, in semn de solidaritate cu victima celor sapte indivizi, pentru a-si exprima dezaprobarea fata de astfel de fapte si pentru a demonstra ca nu toti vasluienii sustin violatorii.

Reactia comunitatii locale din Vaslui a infuriat grupul de persoane venit de la Valeni. Prietenii si rudele violatorilor au inceput sa ia la rost persoanele care le reprosau ca nu dau dovada de buna crestere. Aceasta a strigat la oamenii care au avut curajul sa o infrunte, acuzandu-i ca nu au habar despre caz, ca de fapt victima a fost de acord sa intretina relatii sexuale cu toti sapte, ca exista inregistrari in acest sens. Intrebata de ce trei dintre inculpati si-au recunoscut faptele, Romina Moldoveanu a dat vina pe jurnalisti: "Din cauza vostra au dat acele declaratii".

De precizat ca pe tot parcursul procesului, inclusiv astazi, sustinatorii violatorilor au sustinut ca exista probe, au convorbiri, inregistrari video care ar proba ca victima ar fi fost de acord sa intretina relatii sexuale cu toti sapte. Nicio astfel de proba nu a fost insa prezentata instantei de judecata, dovada a faptului ca aceste afirmatii nu au fost decat stratageme prin care sa discrediteze victima.

Cinci dintre sustinatorii violatorilor s-au napustit asupra oamenilor care au inceput sa scandeze impotriva violatorilor in momentul in care acestia au ajuns la instanta. Au fost imobilizati de jandarmi si condusi la sectia de Politie, unde doi dintre ei au fost amendati, iar alti trei au primit cate un avertisment.

La iesirea din instanta, grupul de sustinatori aflati in fata judecatoriei au inceput sa injure, sa faca semne obscene ziaristilor si fortelor de ordine. Reactia violenta a celor ce-i sustin pe cei sapte tineri acuzati de vi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro