VIDEO Un tir a luat foc pe autostrada A1. Traficul este ingreunat

VIDEO Un tir a luat foc pe autostrada A1. Traficul este ingreunat

UPDATE 17:20 Inspectoratul pentru Situatii de Urgente Sibiu informeaza ca soferul care transporta cisterna, ranit la un picior, insa constient, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente din localitate de catre SMURD dupa ce i s-au acordat ingrijiri medicale de urgenta.

acum 55 luni (21 Apr 2018)

UPDATE 17:20 Inspectoratul pentru Situatii de Urgente Sibiu informeaza ca soferul care transporta cisterna, ranit la un picior, insa constient, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente din localitate de catre SMURD dupa ce i s-au acordat ingrijiri medicale de urgenta. Institutia a mai precizat ca "s-a intervenit pentru stingerea incendiului, care se manifesta generalizat, la intreaga autocisterna, cu trei autospeciale cu apa si spuma si o ambulanta SMURD".

UPDATE 17:00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca circulatia rutiera pe sensul catre Sebes al autostrazii A1 Sibiu - Sebes se desfasoara ingreunat (pe o singura banda) la km 254, in zona localitatii Ocna Sibiului (in judetul Sibiu), dupa ce o cisterna incarcata cu vin s-a rasturnat pe carosabil. Autocamionul de mare tonaj s-a rasturnat sambata pe autostrada A1, in jurul orei 16:20, in apropiere de localitatea Sura Mica. Martorii sustin ca incidentul s-a produs din cauza unei explozii la o roata din fata, iar soferul ar fi fost usor ranit, primind ingrijiri. La fata locului s-a intervenit cu trei autospeciale si o ambulanta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro