VIDEO Un tanar a gasit un mod inedit de a face bani: "plimbatorul de oameni" a fost asaltat de cereri

VIDEO Un tanar a gasit un mod inedit de a face bani:

Un tanar actor din Los Angeles, care avea nevoie de un al doilea loc de munca pentru a plati facturile, a gasit un mod ingenios de a-si suplimenta veniturile: plimba oamenii. Potrivit unuia dintre pliante sale promotionale, serviciile pe care le ofera sunt destinate persoanelor care au nevoie de un impuls motivational pentru a merge pe jos, cei care nu se simt in siguranta plimbandu-se singuri, in unele zone, sau celor care se tem de parerile oamenilor care ii pot vedea ca se plimba singuri, putand crede ca acestia nu au niciun prieten.

acum 72 luni (15 Sep 2016)

Un tanar actor din Los Angeles, care avea nevoie de un al doilea loc de munca pentru a plati facturile, a gasit un mod ingenios de a-si suplimenta veniturile: plimba oamenii. Ironic, gandindu-se ca oamenii nu isi fac, totusi, nevoile atunci cand se plimba, lui McCarthy i-a venit ideea de a scoate cainii din ecuatie. Tanarul si-a dat seama ca poate face bani tinand de urat oamenilor care au nevoie de un partener atunci cand ies la plimbare, scrie laist.com.

V-ati putea gandi ca este o gluma, dar "plimbatorul de oameni", asa cum el insusi isi spune, este foarte serios cu privire la noul sau loc de munca. Incaseaza 7 dolari pentru fiecare 1,5 kilometri parcursi, le asculta problemele, participa la conversatie si le ofera un sentiment de siguranta.

Potrivit unuia dintre pliante sale promotionale, serviciile pe care le ofera sunt destinate persoanelor care au nevoie de un impuls motivational pentru a merge pe jos, cei care nu se simt in siguranta plimbandu-se singuri, in unele zone, sau celor care se tem de parerile oamenilor care ii pot vedea ca se plimba singuri, putand crede ca acestia nu au niciun prieten.

Tanarul poarta mereu un tricou inscriptionat cu numele "plimbatorul de oameni", pentru a le fi clientilor mai usor sa il recunoasca, insa admite ca acest lucru nu este intotdeauna pe placul acestora, deoarece multi nu vor ca oamenii sa stie ca au apelat la astfel de servicii.

Ideaa de afacerea a lui McCarthy a avut un succes incredibil. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro