VIDEO Un soldat profesionist si-a cerut iubita de sotie chiar la depunerea juramantului militar

VIDEO Un soldat profesionist si-a cerut iubita de sotie chiar la depunerea juramantului militar

Soldatul Gabriel Geicu si-a luat inima in dinti si, in fata tuturor celor prezenti in curtea unitatii, a cerut-o in casatorie pe Mirela- Daniela, prietena lui. A fost un moment emotionant pentru amandoi, mai ales ca viitoarea doamna Geicu nu se astepta ca iubitul ei sa faca acest gest chiar la ceremonie.

acum 19 luni (15 Jan 2018)

Soldatul Gabriel Geicu si-a luat inima in dinti si, in fata tuturor celor prezenti in curtea unitatii, a cerut-o in casatorie pe Mirela- Daniela, prietena lui.

A fost un moment emotionant pentru amandoi, mai ales ca viitoarea doamna Geicu nu se astepta ca iubitul ei sa faca acest gest chiar la ceremonie.

"Despre casatorie am vorbit, ce-i drept, insa doar generalitati, dar nu ma gandeam ca ma va cere chiar la juramantul lu. Nu ma asteptam la asa ceva, in acel moment, nici nu stiam cum sa reactionez!", povesteste, pentru Adevarul, Mirela Pitigoi. "Am 27 de ani si am trecut pana la varsta asta prin multe incercari, dar ca aceasta incercare nu a fost niciuna. Nu am avut emotii nici cand am dat dizertatia, nici la licenta, nici la Bac cum am avut acum ...", a declarat, pentru Adevarul, Gabriel Geicu.

Sunt impreuna de un an si si-au propus sa faca nunta in 2019.

Cateva ore cu viitoarea mireasa

Dupa depunerea juramantului, Gabriel a avut o zi libera. luni), la ora 22....Mai petrec cateva ore alaturi de familie si de proaspata mea sotie si ma indrept apoi spre unitatea din Campulung..

Gabriel si Mirela traiesc o frumoasa poveste de dragoste ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro