VIDEO Un sofer din Bucuresti a uitat sa traga frana de mana in varf de munte. Pasagerii au cazut intr-o rapa din Bucegi

VIDEO Un sofer din Bucuresti a uitat sa traga frana de mana in varf de munte. Pasagerii au cazut intr-o rapa din Bucegi

Patru turisti din municipiul Bucuresti, doi barbati si doua femei cu varste de aproximativ 60 de ani, dupa ce au ajuns in apropierea Cabanei Cuibul Dorului din Masivul Bucegi, au oprit autoturismul cu care se deplasau pe marginea drumului.

acum 59 luni (12 Jul 2015)

Patru turisti din municipiul Bucuresti, doi barbati si doua femei cu varste de aproximativ 60 de ani, dupa ce au ajuns in apropierea Cabanei Cuibul Dorului din Masivul Bucegi, au oprit autoturismul cu care se deplasau pe marginea drumului. Conducatorul auto a coborat din masina, insa a uitat sa asigure autovehiculul, care a luat-o la vale cu celelalte trei persoane ramase in interiorul acestuia.

La locul accidentului au ajuns jandarmii montani de la Postul Zanoaga si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Sinaia, care a constatat ca nu se impune transportul acestora la spital. Cele trei persoane ramase in interiorul autoturismului au tras o sperietura zdravana in momentul in care masina a alunecat in rapa, dar din fericire, nimeni nu a fost ranit. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro