VIDEO Un punct fabulos reusit de Simona in meciul cu Sloane Stephens si rezumatul jocului

VIDEO Un punct fabulos reusit de Simona in meciul cu Sloane Stephens si rezumatul jocului

Punctul cu care a umilit-o pe Stephens VIDEO Rezumatul partidei cu Sloane Stephens Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

acum 64 luni (2 Apr 2015)

Partida a durat Sloane Stephens o ora si 15 minute.

Romanca nu a avut deloc probleme in primul set, in prima jumatate de ora americanca reusind sa ia un singur game, pe propriul serviciu.

Halep a inceput in forta si al doilea set, numarul 3 WTA conducand cu 3-0, dar Stephens a avut o revenire incredibila si a castigat patru game-uri consecutiv.

Calificarea in semifinale este recompensata la Miami Open cu un premiu de 220.230 de dolari si 390 de puncte WTA.

Nadia Comaneci a caracterizat meciul Halep - Serena si a dezvaluit cu cine va tine

Toate detaliile confruntarii dintre Simona Halep si Serena Williams

Prima declaratie a Serenei inaintea meciului cu Halep. Nu am nimic de pierdut cu Serena, e numarul 1 mondial, voi da totul, voi veni pe teren si voi crede in sansa mea. A fost un meci bun la Singapore, maine este un nou meci si cred ca pot castiga din nou cu ea", a declarat Halep.

Simona Halep dezvaluie care e primul lucru pe care il face dimineata Forehand-ul devastator al Simonei Halep. Punctul cu care a umilit-o pe Stephens

VIDEO Rezumatul partidei cu Sloane Stephens

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro