VIDEO Un preot beat canta "Hristos a inviat" in mijlocul strazii: "S-a terminat slujba, ma duc la fotbal"

VIDEO Un preot beat canta

"S-a terminat slujba, ma duc la fotbal" Dupa jumatate de minut de spectacol oferit de barbatul cu straie preotesti, acesta pare ca se plictiseste sa strige cat il tin plamanii "Hristor a Inviat" si opreste "slujba" intr-un mod inedit, anuntand unde urmeaza sa plece.

acum 70 luni (4 Oct 2014)

Joi noapte, in jurul orei 1.30, un barbat imbracat in straie preotesti a inceput sa urle in mijlocul stazii "Hristor a Inviat", desi ne aflam in mijlocul toamnei. Preotul pare sa fie beat, iar in momentul in care incepe "slujba" tinuta in mijlocul strazii, spectatorii incep sa il filmeze, asistand inmarmuriti la spectacolul gratuit oferit de barbatul cu patrafir. In replica, reprezentantii Protopopiatului Targu-Mures sustin ca preotul nu este din oras.

"S-a terminat slujba, ma duc la fotbal"

Dupa jumatate de minut de spectacol oferit de barbatul cu straie preotesti, acesta pare ca se plictiseste sa strige cat il tin plamanii "Hristor a Inviat" si opreste "slujba" intr-un mod inedit, anuntand unde urmeaza sa plece. Amuzat de show-ul pus la punct in toiul noptii, un barbat ii spune preotului in gluma "Satana", un alt prilej pentru preotul ametit de aburii alcoolului sa se dea in spectacol. Da-mi o plama, da-mi un pumn, da-mi o bata sa ma duc!", stroga preotul spre barbatul care il porecleste "Satana", dupa care isi varsa nervii pe un obiect metalic din parcarea din apropiere. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro