VIDEO Un plug al RATB a ingropat in zapada calatorii aflati in statie. Vatmanul va fi cercetat disciplinar

VIDEO Un plug al RATB a ingropat in zapada calatorii aflati in statie. Vatmanul va fi cercetat disciplinar

"Avand in vedere inregistrarea video aparuta in spatiul public cu privire la comportamentul nepotrivit al unui conducator de plug-perie care actiona pentru deszapezirea liniilor de tramvai, facem urmatoarele precizari: RATB regreta acest incident si asigura publicul calator ca o astfel de atitudine nu este tolerata si va fi sanctionata adecvat.

acum 75 luni (23 Mar 2018)

UPDATE "Adevarul" a solicitat Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) o pozitie oficiala despre acest incident. "Avand in vedere inregistrarea video aparuta in spatiul public cu privire la comportamentul nepotrivit al unui conducator de plug-perie care actiona pentru deszapezirea liniilor de tramvai, facem urmatoarele precizari:

RATB regreta acest incident si asigura publicul calator ca o astfel de atitudine nu este tolerata si va fi sanctionata adecvat.

Conducerea Regiei s-a autosesizat si a declansat operativ procedura de cercetare disciplinara a respectivului angajat.

Stirea initiala

Incidentul s-a petrecut in jurul orei 9.00, in statia de tramvai de pe Bd.

Doua persoane, o femeie si barbatul care a realizat filmarea, au fost aruncate pe carosabil de forta zapezii.

Barbatul care a surprins incidentul a mentionat, pe Facebook, ca "valul de zapada ne-a dat jos de pe refugiu. Daca era un copil sau o persoana mai slaba nu stiu...Din respect fata de persoanele care se aflau in statie, vreo 8-9, trebuia sa reduca viteza. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro