VIDEO Un medic de la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, acuzat ca a refuzat sa trateze un copil autist. "Am fost impinsa, mi s-a smuls telefonul"

VIDEO Un medic de la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, acuzat ca a refuzat sa trateze un copil autist.

Update 13.45 Reprezentantii Consilului Judetean Prahova, in subordinea caruia se afla Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, spun ca deocamdata nu este cazul sa declanseze o ancheta la UPU, avand in vedere ca medicul incriminat nu a fost deocamdata audiat.

acum 64 luni (11 Apr 2017)

Update 13.45 Reprezentantii Consilului Judetean Prahova, in subordinea caruia se afla Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, spun ca deocamdata nu este cazul sa declanseze o ancheta la UPU, avand in vedere ca medicul incriminat nu a fost deocamdata audiat. Asteptam mai intai un raport scris al medicului, cel mai probabil in cursul zilei de mainie, cand va intra din nou la serviciu.

Se pare totusi ca medicul nu a refuzat sa trateze pacientul, ci ar fi refuzat sa lucreze in interiorul cavitatii bucale pentru ca pacientul era agitat, tocmai pentru a evita o accidentare. In plus, baiatul avea si o infectie din cauza careia nu i se ptuea face o anestezie, motiv pentru care medicul ar fi prescris un tratament specific. Va rog distribuiti, sa nu se mai intample asa ceva si cu alti copilati.

Din primele informatii se pare ca baiatul care sufera de autism ar fi devenit agitat pe scaunul stomatologului, motiv pentru care medicul ar fi refuzat sa-l trateze. Deranjata de situatie, mama baiatului a incercat sa ceara o explicatie pentru a intelege de ce medicii refuza tratamentul, avand in vedere ca era vorba despre o infectie la masea.

Asa cum se poate vedea pe filmare, femeia a fost data afara din cabinet, iar copilul a ramas fara asistenta medicala.

Un medic de la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, acuzat ca a refuzat sa trateze un copil autist ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro