VIDEO Un jurnalist american acuza: SUA trateaza Romania ca pe o colonie. "Colectiv a fost un accident speculat de ONG-urile lui Soros"

VIDEO Un jurnalist american acuza: SUA trateaza Romania ca pe o colonie.

In cel mai recent articol, publicat pe 4 mai 2018, acesta a scris despre drama de la clubul Colectiv: "Pe 4 noiembrie 2015, la cinci zile dupa incendiul de la clubul Colectiv din Bucuresti, premierul roman Victor Ponta si administratia sa au demisionat la cererea a mai putin de jumatate din populatia tarii. Multe dintre carierele de activisti ale protestatarilor, inclusiv a lui Craciun, a inceput protestand fata de operatiunile de mineri ale companiei canadiene Gabriel Resources si operatiunile de foraj ale Chevron. Cei de la NJC m-au plasat in cadrul think thank-ului Capital Research Center si am lucrat timp de opt luni alaturi de aceasta organizatie. Ei bine, la Capital Research Center am facut o multime de cercetari cu privire la activitatile lui Soros in Statele Unite si am scris destul de mult despre lucruri pe care le-a facut in SUA, despre activitatile pe care le-a finantat aici. Activitatea ambasadei de la Bucuresti si de oriunde este condusa de Departamentul de Stat, iar ideologia dominanta este foarte apropiata de cea a lui Soros. Si pana cand romanii nu se vor satura de asta si vor dori sa-si conduca propria tara, Departamentul de Stat va continua sa trateze Romania ca pe o colonie.

acum 28 luni (27 May 2018)

Grandstaff a absolvit Universitatea din Alabama de Nord si spune despre el ca este un jurnalist caruia "ii place sa scrie despre politici institutionale si guvernamentale care ii afecteaza pe mileniali", asa cum s-a descris pentru site-ul redalertpolitics.com. Tanarul jurnalist american a scris, pentru Capital Research Center, o serie de 10 articole intitulate "Soros in Romania". In cel mai recent articol, publicat pe 4 mai 2018, acesta a scris despre drama de la clubul Colectiv: "Pe 4 noiembrie 2015, la cinci zile dupa incendiul de la clubul Colectiv din Bucuresti, premierul roman Victor Ponta si administratia sa au demisionat la cererea a mai putin de jumatate din populatia tarii. (...) A doua zi dupa incendiu, pe 31 octombrie, zeci de mii de oameni si-au aratat omagiul la clubul ars. Pe Facebook, activistul Florin Badita a invitat peste 8.600 de oameni la un mars in seara urmatoare. Postara a inceput cu #coruptiaucide, care in 48 de ore a devenit viral in cercurile romanesti de social media. Claudiu Craciun, profesor de stiinte politice si activist, s-a alaturat protestelor cu jucaria sa favorita: portavocea. Craciun a condus protestatarii la Ministerul Afacerilor Interne, la Primarie si la Patriarhia Romana, din moment ce faceau parte din "sistemul" care trebuia dar jos. (...) Multi analisti si jurnalisti occidentali au criticat Romania pentru "instabilitate", pentru ca a schimbat cateva zeci de premieri de la caderea comunismului. Dar filantropii internationali precum Soros au contribuit la aceasta instabilitate pentru ca tineretul pe care l-au finantat a crescut intoxicat cu putere cand au inteles ca demonstratiile de strada prelungite pot sa forteze guvernele sa demisioneze. Multe dintre carierele de activisti ale protestatarilor, inclusiv a lui Craciun, a inceput protestand fata de operatiunile de mineri ale companiei canadiene Gabriel Resources si operatiunile de foraj ale Chevron. Activismul lor a impiedicat ambele operatiuni de a oferi miilor de sateni s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro