VIDEO Un deputat a facut pe politistul in trafic cu un sofer de ambulanta: "Asa muncim noi? Ce tinuta e asta, domnule?"

VIDEO Un deputat a facut pe politistul in trafic cu un sofer de ambulanta:

"A considerat ca asa se poate conduce, prin teroare" Medicul Remus Balanean, cel care l-a inlocuit pe Balint in fruntea Ambulantei salajene si care a asigurat interimatul pana acum o saptamana, sustine ca deputatul a savarsit un abuz, motiv pentru care va sesiza Departamentul de Situatii de Urgenta. Mai puteti citi: Parlamentarul care a avut nevoie de 43 de zile sa aleaga intre fotoliul de deputat si cel de manager la Ambulanta Deputatul Liviu Balint a trecut in tabara PSD.

acum 74 luni (22 Sep 2017)

Indata ce banuielile ii sunt confirmate, Balint incepe sa il ia la rost pe ambulantier, atragandu-i atentia pe un ton rastit cu privire la greselile pe care le-a savarsit, in timp ce filmeaza momentul. Basca originala nu aveti de la Ambulanta?

Mai apoi, Balint deschide usa ambulantei, intra in autoutilitara si il filmeaza pe pacientul de pe targa. Intamplarea are loc la o saptamana dupa ce fotoliul de manager al SAJ Salaj a devenit vacant, in conditiile in care interimatul medicului Remus Balanean a expirat, iar Ministerul Sanatatii nu a numit vreo persoana. Surse politice sustin, de altfel, ca Balint a trecut la PSD in schimbul promisiunii ca sotia lui, Narcisa Balint, va prelua aceasta functie de conducere. "A considerat ca asa se poate conduce, prin teroare"

Medicul Remus Balanean, cel care l-a inlocuit pe Balint in fruntea Ambulantei salajene si care a asigurat interimatul pana acum o saptamana, sustine ca deputatul a savarsit un abuz, motiv pentru care va sesiza Departamentul de Situatii de Urgenta. Isi foloseste prerogativele pe care le are in comisia de sanatate din care face parte, dar care nu ii dau dreptul sa verifice angajatii institutiei noastre indiferent de imprejurare", explica Balanean.

Acesta sustine ca in perioada in care deputatul a fost manager, a instaurat o atmosfera de teroare in randul personalului SAJ Salaj: "A venit direct din piata de la lubenita, direct la Ambulanta. Postul de la Ambulanta a fost prima sa slujba pe cartea de munca. Cred ca este vorba despre o vendeta, pentru ca dupa ce a plecat, a anuntat ca doreste sa organizeze un concurs national de ambulante. Noi ne-am dezis de actiunile lui si am anuntat ca nu ii vom acorda sprijinul, lucru care l-a deranjat", a mai spus Remus Balanean, cel care, in perioada de manageriat a lui Balint, a fost lider de sindicat. Liviu Balint nu a putut fi contactat pentru a-si expune punctul de vedere cu privire la situatia creata.

Inregistrarea ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro