VIDEO Un copil scapat din ochi de bunica sa a murit dupa ce a cazut intr-un put cu petrol

VIDEO Un copil scapat din ochi de bunica sa a murit dupa ce a cazut intr-un put cu petrol

Mai zburdalnic din fire, Yanis s-a departat de casa aproximatv 300 de metri si s-a apropiat de o sonda petroliera, unde un put adanc de 1,5 metri, plin cu petrol, era neasigurat.

acum 98 luni (28 Apr 2016)

Mai zburdalnic din fire, Yanis s-a departat de casa aproximatv 300 de metri si s-a apropiat de o sonda petroliera, unde un put adanc de 1,5 metri, plin cu petrol, era neasigurat. Un unchi al sau, care trecea prin zona, l-a observat si s-a bagat dupa cel mic in put. Pur si simplu am trecut pe aici si l-am vazut in put. Am icnercat sa il resuscitez si incepuse sa se stabilizeze, sa deschida ochii. Am facut tot posibilul sa il salvez", a spus Sandu Marian, unchiul baietelului.

Tot el a fost si cel care a sunat la ambulanta, insa nu s-a mai putut face nimic. Povesteste cu lacrimi in ochi ca nu se putea tine dupa Yanis tot timpul. "Stia ca eu nu pot sa il prind si fugea mereu de mine. Se ptea si nu raspundea cand il strigam", ne-a povestit bunica baietului, Liliana Sandu. Vor veni in tara pentru a-si inmormanat odrasla de doar 1 an si sapte luni. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro