VIDEO Un copil de 3-4 ani e filmat fumand in tramvai. Ce fac autoritatile din Cluj, la doua saptamani dupa incident?

VIDEO Un copil de 3-4 ani e filmat fumand in tramvai. Ce fac autoritatile din Cluj, la doua saptamani dupa incident?

Tanarul care a filmat copilul cum fumeaza in tramvai a spus ca nimeni de la Politie sau de la Protectia Copilului nu l-a cautat ca sa le dea detalii despre locul unde l-a filmat pe baietel sau despre semnalmenele mamei acestuia, scrie publicatia mai sus amintita.

acum 90 luni (18 Mar 2015)

Pe 27 februarie, un film cu un baietel de 3-4 ani care fumeaza intr-un tramvai din Cluj aparea, in exclusivitate, pe voceatransilvaniei.ro, iar azi, dupa doua saptamani, lucrurile sunt la fel. Mai precis, seful Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Cluj a declarat, azi, 18 martie, pentru "Adevarul", ca a inceput o ancheta si ca s-a trimis o sesizare la politie. "Am trimis datele la politie ca sa ne ajute sa identificam copilul si mama. Surse din politia clujeana spun ca soferii mijloacelor de transport in comun au primit capturi cu copilul care fumeaza si li s-a spus sa anunte politia daca-l vad.

Tanarul care a filmat copilul cum fumeaza in tramvai a spus ca nimeni de la Politie sau de la Protectia Copilului nu l-a cautat ca sa le dea detalii despre locul unde l-a filmat pe baietel sau despre semnalmenele mamei acestuia, scrie publicatia mai sus amintita. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro