VIDEO Un caz de canibalism socheaza Rusia. Un cuplu, acuzat ca a mancat 30 de oameni

VIDEO Un caz de canibalism socheaza Rusia. Un cuplu, acuzat ca a mancat 30 de oameni

Cazul a iesit la iveala dupa ce cativa muncitori care reparau un drum din regiunea Krasnodar, in sud-vestul Rusiei, au gasit un telefon mobil in care erau fotografii cu un barbat de peste 30 de ani alaturi de mana si capul taiat unei femei.

acum 37 luni (26 Sep 2017)

Cazul a iesit la iveala dupa ce cativa muncitori care reparau un drum din regiunea Krasnodar, in sud-vestul Rusiei, au gasit un telefon mobil in care erau fotografii cu un barbat de peste 30 de ani alaturi de mana si capul taiat unei femei. Este vorba de Dmitri Baksaev, un muncitor in constructii in varsta de 35 de ani, relateaza presa rusa.

Potrivit suspectului, el a gasit capul in apropiere de o academie de aviatie militara, l-a fotografiat si l-a luat acasa in gluma, apoi l-a aruncat la gunoi.

Cateva zile mai tarziu, politia a gasit in locul indicat de suspect trupul dezmembrat al unei femei. S-a aflat apoi ca barbatul a lucrat la academie, iar sotia sa, in varsta de 42 de ani, era asistenta acolo.

Dmitri Baksaev si sotia sa Natalia

Ancheta i-a dus pe politisti in apartamentul cuplului. Politistii au mai gasit 19 fragmente de piele de la victime si sapte borcane cu ramasite umane. Cei doi ar fi ucis si mancat 30 de persoane. Faptele dateaza din 1999 incoace si au fost recunoscute de sotie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro