VIDEO Un batran fara picioare care ramasese captiv intre sinele de cale ferata, ajutat de politisti

VIDEO Un batran fara picioare care ramasese captiv intre sinele de cale ferata, ajutat de politisti

Un calator a surprins intreaga scena cu telefonul mobil, dupa care postat imaginile pe pagina sa de socializare cu mesajul: "Doi politisti incercand sa ajute un batran cu picioarele amputate care incerca sa ajunga pe peronul garii, traversand singur liniile de cale ferata cu riscul de a putea fi lovit de tren in orice secunda!".

acum 79 luni (6 Sep 2017)

Un calator a surprins intreaga scena cu telefonul mobil. Un batran cu picioarele amputate a ramas captiv intre sinele de cale ferata, in incercarea de a scurta traseul de la peronul pe care l-a lasat trenul si iesirea din gara. Initial barbatul a refuzat ajutorul oamenilor in uniforma, spunandu-le ca infirmitatea sa nu il impiedica sa iasa din incurcatura. Unul dintre ei i-au luat bagajele pe care le avea asupra sa, iar celalalt l-a ajutat sa urce pe peron.

Un calator a surprins intreaga scena cu telefonul mobil, dupa care postat imaginile pe pagina sa de socializare cu mesajul: "Doi politisti incercand sa ajute un batran cu picioarele amputate care incerca sa ajunga pe peronul garii, traversand singur liniile de cale ferata cu riscul de a putea fi lovit de tren in orice secunda!". Misiunea politistilor locali nu s-a incheiat in momentul in care l-au vazut pe batran in siguranta. L-au insotit si l-au ajutat chiar sa urce intr-un taxi pentru a putea ajunge la hotelul la care dorea sa se cazeze. In tot acest timp, cei doi oameni ai legii l-au tinut pe batran de mana. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro