VIDEO Un barbat este agresat fizic de controlori intr-un autobuz RATB pentru ca nu are buletinul la el

In loc sa intervina si sa-i dea o mana de ajutor barbatului acestia au preferat sa filmeze si din cand in cand sa strige: "Trebuie sa-l lasati, asta e privare de libertate".

acum 48 luni (31 Jan 2016)

Filmuletul este revoltator si in imagini apare un barbat care poarta pe umar o geanta mare.

Tanarul striga "Ajutor, nu am buletinul la mine", insa barbatii nu par foarte impresionati de strigatele tanarului. In loc sa intervina si sa-i dea o mana de ajutor barbatului acestia au preferat sa filmeze si din cand in cand sa strige: "Trebuie sa-l lasati, asta e privare de libertate".

In timp ce unii filmau, barbatul striga cat putea de tare: "Ma doare piciorul, au, piciorul!".

RATB raspunde

Duminica dimineata, reporterii "Adevarul" i-au contact pe reprezentantii RATB pentru un punct de vedere. "Procedura e clara: in conditiile in care n-ai titlu de calatorie trebuie sa prezinti un act de identitate in baza caruia se aplica sanctiune contraventionala. In niciun caz nu ai voie sa privezi pe cineva de libertate, asa ceva nu exista. Comisia de disciplina va analiza cazul si cei implicati pot fi sanctionati cu reducerea salariului sau chiar concedierea.

Ce n-au voie sa faca controlorii RATB

Cristi Danilet a publicat pe Facebook un regulament pe care controlorii si calatorii ar trebui sa il respecte. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro