VIDEO Un barbat a protestat pe un stalp de inalta tensiune pentru ca il deranjeaza elevii. "Ma cert cu parintii. Ajung la puscarie"

VIDEO Un barbat a protestat pe un stalp de inalta tensiune pentru ca il deranjeaza elevii.

De data aceasta, barbatul a ales sa protesteze pentru ca autoritatile sa construiasca un gard intre scoala din localitate si proprietatea sa. Protestatarul a stat la inaltime mai bine de o ora si nu s-a dat jos pana ce nu a primit promisiunea construirii, de catre Primarie, a unui gard intre locuinta sa si scoala.

acum 85 luni (1 Nov 2016)

Barbatul a ajuns vedeta dupa ce s-a urcat pe un stalp de inalta tensiune de trei ori in ultimii ani. De data aceasta, barbatul a ales sa protesteze pentru ca autoritatile sa construiasca un gard intre scoala din localitate si proprietatea sa.

Barbatul spune ca s-a saturat cate sesizari a facut catre autoritatile locale pentru a le determina sa construiasca un gard intre scoala si propritatea sa. La fata locului au venit cateva echipaje de politie, jandarmi dar si pompieri, insa barbatul nu s-a lasat convins sa coboare decat la aparitia camerelor de filmat. Protestatarul a stat la inaltime mai bine de o ora si nu s-a dat jos pana ce nu a primit promisiunea construirii, de catre Primarie, a unui gard intre locuinta sa si scoala. "Intre mine si scoala nu este gard. E vorba de 50 de metri, distanta pe care trebuie facut un gard. Singura masura e sa ma urc pe stalp, pentru ca nus e rezolva nimic. Am facut cereri peste cereri la primarie si am primit promisiuni, dar nu s-a facut nimic", ne-a spus Gavrila Vasile. Mai mult, familia acestuia sustine ca elevii le-au spart geamurile, arunca cu pietre pe casa si le incalca proprietatea. Copii intra la mine pe batatura, intra la mine la wc. "Intre scoala si sora mea este doar un razor, nu este gard. De cealalata parte, primarul comunei recunoaste situatia si spune ca pana la finalul acestui an va construi un gard. "In comunitatea de romi din satul Merisoru am construit o gradinita noua unde copiii se simt bine. O sa facem gard intre scoala si proprietar. In aceasta toamna o sa ridicam gardul", a declarat Toma Matei primarul comunei Costestii din Vale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro