VIDEO Ultimele imagini de pe singurul tronson de autostrada care poate fi inaugurat in acest an

VIDEO Ultimele imagini de pe singurul tronson de autostrada care poate fi inaugurat in acest an

"Deschiderea celor 15 km din lotul 2 al autostrazii A1 Lugoj-Deva este tehnic posibila si ar fi probabil singura cale de a evita un rusinos bilant de 0 km noi de autostrada in anul 2016.

acum 67 luni (14 Oct 2016)

"Deschiderea celor 15 km din lotul 2 al autostrazii A1 Lugoj-Deva este tehnic posibila si ar fi probabil singura cale de a evita un rusinos bilant de 0 km noi de autostrada in anul 2016. Autoritatile implicate in proiect trebuie sa se asigure din timp ca acest lucru va fi posibil si din punct de vedere birocratic, avand in vedere ca dupa nodul Margina vor ramane inca lucrari de executat (min 00:00-01:40), dar care nu ar afecta traficul auto. Segmentul de autostrada Margina-Traian Vuia s-ar adauga celor 146 km deschisi deja intre localitatea Traian Vuia si vama Nadlac", arata reprezentantii Pro Infrastructura pe pagina de Facebook a Asociatiei, unde a fost postate si imaginile cu lotul doi al autostrazii Lugoj - Deva.

Chiar daca reprezentantii Asociatiei Pro Infrastructura sustin ca, tehnic, autostrada Lugoj - Deva lot 2 poate fi deschisa pana la sfarsitul anului, potrivit unui comunicat al CNADNR din urma cu o saptamana, stadiul fizic al lucrarilor pe acest tronson de autostrada este de 50 la suta. Conform ritmului de lucru asumat de catre antreprenori, cele trei loturi vor putea fi puse in circulatie treptat, astfel incat la sfarsitul anului viitor sa se circule pe intreg tronsonul autostrazii Lugoj - Deva. In ceea ce priveste sectiunea cu tunele de pe lotul 2, pana la finele acestui an va fi demarata procedura de achizitie publica", a anuntat directorul general al CNADNR, in urma cu o saptamana, dupa vizita pe santier. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro