VIDEO Ultimele abonamente la Untold 2017, puse in vanzare: ce preturi au si de unde le puteti achizitiona

VIDEO Ultimele abonamente la Untold 2017, puse in vanzare: ce preturi au si de unde le puteti achizitiona

Ultimele abonamente la Untold 2017, puse in vanzare Organizatorii Untold 2017 au anuntat ca au fost puse in vanzare ultimele 5.000 de abonamente pentru festivalul de la Cluj. De asemenea, mai sunt disponibile bilete de o zi la pretul de 225 de lei plus taxe si abonamentele VIP la pretul de 1.100 de lei plus taxe. De atunci, mii de ani au trecut iar acum este momentul ca, in cele patru nopti magice de august, zeci de mii de tineri sa redescopere puterea pietrelor Dragonului.

acum 84 luni (19 Jul 2017)

Ultimele abonamente la Untold 2017, puse in vanzare

Organizatorii Untold 2017 au anuntat ca au fost puse in vanzare ultimele 5.000 de abonamente pentru festivalul de la Cluj. Acestea mai pot fi achizitionate la pretul final de 550 de lei plus taxe.

De asemenea, mai sunt disponibile bilete de o zi la pretul de 225 de lei plus taxe si abonamentele VIP la pretul de 1.100 de lei plus taxe. Abonamentele si biletele de o zi pot fi achizitionate de pe www.untold.com/tickets. Organizatorii se astepata ca la editia din acest an sa primeasca peste 320.000 de participanti.

Organizatorii Untold 2017 au anuntat recent in ce zile vor urca pe scena marile nume prezente la cea de-a treia editie a festivalului si au dezvaluit care sunt noile personaje ale evenimentului. Povestea Untold 2017

Organizatorii Untold 2017 au anuntat si care este conceptul creativ din spatele editiei cu numarul trei: o noua poveste - Real Life Fantasy - in care isi fac aparitia noi personaje magice, care ghideaza spre scenele festivalului peste 200 dintre cei mai buni artisti ai lumii.

Povestea din acest an ne traspune intr-o calatorie cu mii de ani in urma, cand destinul oamenilor era supus bataliilor legendare. Mii de cavaleri au incercat, fara sorti de izbanda, sa restabileasca echilibrul, insa nici un om nu a avut puterea sa infrunte raul. Protector al oamenilor, cu puterile sale nemarginite, Magicianul il cheama intr-o noapte de august, in mijlocul luminisului din padurea Hoia-Baciu, din inima Transilvaniei, pe Dragonul protector.

Dragonul raspunde chemarii Magicianului si daruieste patru pietre cu puteri extraordinare, esente ale Iubirii, Sperantei, Curajului si Increderii, celor mai curajosi dintre cavaleri. Prin puterea lor magica, cavalerii descatuseaza fortele Binelui de pe tot Pamantul si inving Raul. De atunci, mii de ani au trecut iar acum este momentul ca, in cele patr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro