VIDEO. Ultima dezbatere inainte de prezidentialele din SUA: Trump ar putea sa nu recunoasca rezultatul alegerilor din 8 noiembrie. Clinton a fost socata de aceasta declaratie

Fostul secretar de stat a subliniat ca Rusia a accesat conturile de e-mail ale echipei sale de campanie si a publicat, prin intermediul WikiLeaks, mesaje confidentiale, tocmai pentru a-l ajuta pe Trump. Pe de alta parte, Clinton i-a reprosat ca nu a reusit sa discute cu liderul mexican despre planul sau de a construi un zid la granita Mexicul si de a obliga tara latino-americana sa plateasca pentru proiect, desi pentru asta fusese invitat la Ciudad de Mexico.

acum 62 luni (20 Oct 2016)

Candidatul republican in cursa prezidentiala americana, Donald Trump, a declarat, la ultima dezbatere televizata dinaintea alegerilor prezidentiale din 8 noiembrie, ca ar putea sa nu recunoasca rezultatul scrutinului.

UPDATE: Candidata democrata Hillary Clinton a castigat dezbaterea electorala de miercuri impotriva republicanului Donald Trump, ceea ce inseamna a treia sa victorie consecutiva in infruntarile cu omul de afaceri new-yorkez, arata un sondaj CNN/ORC. Aproximativ 52% dintre alegatorii intrebati spun ca fostul secretar de stat a castigat dezbaterea, in timp ce 39% sunt de parere ca republicanul a avut o prestatie mai buna.

----------------------------------------------------

Politica externa si economia au fost temele cele mai dezbatute, Hillary reusind din nou sa-si puna in valoare experienta superioara din guvern si diplomatie. Trump a fost mai ofensiv cand a venit vorba de cheltuielile Fundatiei Clinton si scandalul emailurilor.

Diferentele majore de viziune au iesit din nou in evidenta cand a fost vorba de taxe si impozite, imigratie, regimul armelor, avort sau relatia cu aliatii din NATO.

La sfarsitul acestei ultime dezbateri dinainte de alegeri, cei doi candidati nu si-au dat mana si s-au ignorat.

Republicanul Donald Trump nu este de acord cu concluziile la care au ajuns oficiali din serviciile de informatii americane, potrivit carora Rusia se afla in spatele atacurilor informatice care au vizat Partidul Democrat si al e-mailurilor publicate ulterior, scrie News.ro.

In replica, democrata Hillary Clinton a atras atentia ca o parte dintre politicile externe ale lui Trump sunt mai degraba in interesul Rusiei si ca el le-a cerut personal hackerilor rusi sa ii gaseasca e-mailurile. Fostul secretar de stat a subliniat ca Rusia a accesat conturile de e-mail ale echipei sale de campanie si a publicat, prin intermediul WikiLeaks, mesaje confidentiale, tocmai pentru a-l ajuta pe Trump.

M... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro