VIDEO Uimitoarea padure plutitoare dintr-o epava: poate fi admirata intr-un golf din Sydney

VIDEO Uimitoarea padure plutitoare dintr-o epava: poate fi admirata intr-un golf din Sydney

Epava de langa Sydney, cu o padure in pantece FOTO Bruce Hood/thisiscolossal.com Insa, niciuna din navele golfului nu are copaci de magrove si un mic ecosistem asemeni celui de pe Ayrfield, priveliste ce atrage mii de turisti, inclusiv fotografi ce au imortalizat padurea plutitoare in o sumedenie de imagini.

acum 47 luni (5 Mar 2017)

Unul dintre scheletele metalice parasite intr-un golf de langa Sydney adaposteste o adevarata padure care pluteste. Uimitorul spectacol al naturii a fost botezat de privitori drept "Padurea plutitoare" si aduce un strop de viata in zona golfului, care e un cimitir de vapoare, scrie mymodernmet.com.

Scheletul metalic depaseste 100 de ani si odinioara avea odinioara un aspect maiestuos.

Padurea plutitoare FOTO Louise Evangelique/mymodernmet.com

In 1972 a fost retrasa din uz si trimisa in Golful Homebush, care deservea drept cimitir de nave. Vasul nu a mai fost dezmembrat cum era initial planul, iar prin 2008-2010 a avut loc o actiune de curatare a zonei de poluare, mai ales ca in zona golfului se afla o fabrica de caramizi, potrivit thisiscolossal.com.

Epava de langa Sydney, cu o padure in pantece FOTO Bruce Hood/thisiscolossal.com

Insa, niciuna din navele golfului nu are copaci de magrove si un mic ecosistem asemeni celui de pe Ayrfield, priveliste ce atrage mii de turisti, inclusiv fotografi ce au imortalizat padurea plutitoare in o sumedenie de imagini. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro