VIDEO TVR 1 a lansat un videoclip in care ministrul Florin Iordache este ironizat cu replici din filme romanesti

VIDEO TVR 1 a lansat un videoclip in care ministrul Florin Iordache este ironizat cu replici din filme romanesti

Materialul video are deja peste 6.700 de vizualizari pe canalul de YouTube al TVR si a devenit viral pe platforma de socializare Facebook, unde a generat 440.000 de vizualizari si peste 10.500 de distribuiri. El a precizat ca de selectia secventelor din fileme romanesti s-a ocupat un membru al echipei si ca alaturi de colegii lui intentiona sa realizeze un serial de clipuri similare in care sa foloseasca intrebari celebre din politica, si din alte zone.

acum 72 luni (4 Feb 2017)

Materialul video este alcatuit dintr-o scena in care Florin Iordache isi spune replica: "Alta intrebare", intercalata cu replici din filme romanesti precum "Morometii", "Cel mai iubit dintre pamanteni" si "Nea Marin miliardar".

"Ce facem noi, ca cetateni cinstiti, cand gasim pe strada un portofel cu o suma de bani in el?", "Ba, voi alta treaba n-aveti decat sa palavragiti?", "Ce salariu de baza ai?", "Ce-o fi, ma, in capul asta al tau?", "Cine va recomanda?", "Dar cum iti permiti, ba, parlitule?", "Daca eu te-as injura acum de muierea dumitale, ce-ai sa zici?"

Materialul video are deja peste 6.700 de vizualizari pe canalul de YouTube al TVR si a devenit viral pe platforma de socializare Facebook, unde a generat 440.000 de vizualizari si peste 10.500 de distribuiri.

"A fost momentul acela de conferinta si, gandindu-ma a doua zi ce facem la emisiune, emisiunea fiind serioasa, eu avand in trecut o emisiune de satira (, difuzata de Antena 3, n.r.), vorbeam cu echipa - cate intrebari s-ar potrivi la acest raspuns.

El a precizat ca de selectia secventelor din fileme romanesti s-a ocupat un membru al echipei si ca alaturi de colegii lui intentiona sa realizeze un serial de clipuri similare in care sa foloseasca intrebari celebre din politica, si din alte zone. Voiam sa largim bazinul, sa facem un serial cu intrebari celebre din politica, din filme, din diverse zone, dar nu am mai apucat, pentru ca au venit peste noi evenimentele.

"Am vrut sa il dam seara, doar ca au inceput evenimentele din Piata Victoriei si dupa venirea ultrasilor nu s-a mai pretat, am iesit direct in stiri, iar a doua seara, aseara, pregatisem sa il dam pe TV, dar, din nou, s-a intamplat ceva. Am simtit ca se misca liber si ca va sari, probabil, de un milion, si am zis ca o sa il dam si ca stire de multumire undeva luni", a mai spus Ionut Cristache.

Jurnalistul a adaugat ca intentioneaza sa ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro