VIDEO. Trupe rusesti au simulat o invazie, la 200 de kilometri de Romania. Reactia Chisinaului

Trupe rusesti au simulat o invazie la 200 de kilometri de Romania, in regiunea transnistreana. In ultimele zile, reprezentantii Comisiei Unificate de Control de la Chisinau au observat, in apropiere de satul Ternovca, concentrare de tehnica si echipament militar special.

acum 34 luni (5 Aug 2017)

Trupe rusesti au simulat o invazie la 200 de kilometri de Romania, in regiunea transnistreana. Exercitiul militar, calificat de autoritatile de la Chisinau drept o provocare, s-a intitulat "Lichidarea inamicilor de pe malul drept al raului", informeaza Stirile TVR.

In ultimele zile, reprezentantii Comisiei Unificate de Control de la Chisinau au observat, in apropiere de satul Ternovca, concentrare de tehnica si echipament militar special. Acestea au fost folosite la exercitii militare cu blindate, desfasurate de Grup ulOperativ de Trupe Ruse pe raul Nistru.

Reprezentantii Comisiei Unificate de control au emis o declaratie prin care si-au manifestat ingrijorarea ca partea rusa si cea transnistreana incalca mecanismul existent de desfasurare a misiunii de pacificare. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro