VIDEO Trump plateste aplaudaci

VIDEO Trump plateste aplaudaci

Potrivit Politico, Trump a platit persoane pentru a asista si aplauda la conferinta de presa de miercuri. Potrivit postului CNN si cotidianului New York Times, sefii serviciilor secrete americane i-au prezentat lui Trump, dar si presedintelui in exercitiu Barak Obama si mai multor responsabili ai Congresului, o sinteza a unui document de 35 de pagini ce contine informatii potential compromitatoare despre viitorul presedinte, inclusiv aventuri cu prostituate la Moscova, precum si detalii despre presupuse legaturi ale anturajului sau cu Rusia.

acum 48 luni (12 Jan 2017)

Potrivit Politico, Trump a platit persoane pentru a asista si aplauda la conferinta de presa de miercuri.

De asemenea, un jurnalist al CNN a incercat sa-i puna o intrebare presedintelui ales, dar acesta din urma l-a refuzat categoric, sub un ropot de aplauze.

Insa Trump, care va fi investit in functia de presedinte al Statelor Unite la 20 ianuarie, nu este prima isprava de acest gen.

Trump a acuzat miercuri serviciile secrete americane ca au lasat sa se scurga in presa un dosar cu "stiri false" care sugerau ca el ar putea fi santajat de Rusia. El a criticat totodata institutiile de presa care au preluat respectivele informatii neverificate si le-a multumit ziaristilor care s-au abtinut sa le difuzeze, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

"Cred ca difuzarea unor asemenea informatii este o rusine" pentru serviciile secrete, a spus Trump in fata a circa 250 de ziaristi.

"Toate sunt stiri false, inventii, ceva ce nu s-a intamplat", a dat asigurari Trump, criticand in special postul CNN si website-ul BuzzFeed, cele care au mediatizat cel mai mult respectivele informatii.

"Cred ca este scandalos, scandalos, ca serviciile de informatii au permis (publicarea) unei informatii care s-a dovedit eronata si falsa", a insistat el.

Potrivit postului CNN si cotidianului New York Times, sefii serviciilor secrete americane i-au prezentat lui Trump, dar si presedintelui in exercitiu Barak Obama si mai multor responsabili ai Congresului, o sinteza a unui document de 35 de pagini ce contine informatii potential compromitatoare despre viitorul presedinte, inclusiv aventuri cu prostituate la Moscova, precum si detalii despre presupuse legaturi ale anturajului sau cu Rusia.

Notele cuprinse in document au fost redactate intre iunie si decembrie 2016 de catre un fost agent al serviciilor secrete britanice pentr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro