VIDEO "Trotuarele noastre, parcarea voastra": manifest pentru desfiintarea parcarilor ilegale

Iata mai jos citatul cu motivarea desfiintarii parcarii ilegale din fata Primariei: "Pe trotuarul de la adresa Splaiul Independentei 291-293, in fata Primariei Municipiului Bucuresti, este amenajata o parcare semnalizata cu indicator. Cum ar putea Sorin Oprescu sa ne demonstreze ca incearca sa rezolve problemele orasului cand nu este capabil sa gestioneze 50 de metri de trotuar in fata Primariei ? Marian Ivan membru fondator al OPTAR Daca locuiesti in Bucuresti si vrei sa militezi pentru drepturile biciclistilor si cele ale pietonilor izgoniti de pe trotuare, te poti inscrie in grupul Facebook.

acum 70 luni (16 Sep 2014)

>

In Bucuresti, alegerea nu este a oamenilor. De aceea, deviza aleasa pentru Capitala Romaniei este "Trotuarele noastre, parcarea voastra".

Insa, in opinia reprezentantului Jandarmeriei din Comisia pentru Adunari Publice, prezenta oamenilor pe trotuar este nepotrivita.

Reprezentantul Jandarmeriei - 50 de persoane pe trotuarul adiacent intrarii in institutie impieteaza bunul mers al activitatilor institutiei. Oricat de ciudat vi s-ar parea, din punctul meu de vedere, da. Unul care e deranjat de prezenta oamenilor pe trotuare.

Astfel, incepand de astazi si pana pe 22 septembrie 2014, toti cei care trec prin fata Primariei Municipiului Bucuresti (Splaiul Independentei nr.291-293) sunt rugati sa faca o fotografie a trotuarului. Acolo, de ani de zile, functioneaza o parcare ilegala.

Cei care realizeaza fotografiile sunt rugati sa le incarce pe pagina Facebook a evenimentului. De ce este ilegala parcarea din fata Primariei?

Iata mai jos citatul cu motivarea desfiintarii parcarii ilegale din fata Primariei:

"Pe trotuarul de la adresa Splaiul Independentei 291-293, in fata Primariei Municipiului Bucuresti, este amenajata o parcare semnalizata cu indicator. In aceste conditii, toate masinile parcate blocheaza atat trotuarul, cat si prima banda de circulatie. 1311114 din 25.02.2013, ne-ati adus la cunostinta ca in Comisia tehnica de Circulatie din cadrul PMB, desfasurata pe 21.02.2013, s-a dispus protejarea trotuarului din vecinatatea parcarii (PMB) prin instalarea de stalpisori ornamentali. Cu toate ca au trecut 18 luni, am constatat ca situatia s-a inrautatit, trotuarul ramanand blocat, la fel ca si prima banda de circulatie, in conditiile in care se incalca in mod flagrant atat OUG 195/2002, cat si Normativul NP051-2012. Situatia este cu atat mai grava cu cat la adresa respectiva isi desfasoara activitatea chiar Comisia Tehnica de Circulatie, cea care ar fi trebuit sa dispuna respectarea OUG 195/2... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro