VIDEO Tricolorul pe Varful Parang. Jandarmii montani au arborat drapelul national la peste 2.500 de metri

VIDEO Tricolorul pe Varful Parang. Jandarmii montani au arborat drapelul national la peste 2.500 de metri

Jandarmii montani au arborat drapelul national pe Varful Parang Astfel, in data de 1 Decembrie, Drapelul National al Romaniei, ridicat de doi jandarmii motani si un voluntar din Parang, va flutura la cea mai mare inaltime de pe teritoriul tarii.

acum 67 luni (1 Dec 2014)

Jandarmii montani au arborat drapelul national pe una dintre cele mai inalte culmi montane din tara, varful Parangul Mare (2519 metri).

"Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, jandarmii au fost din nou pe munte, pentru un scop la fel de nobil. De aceasta data, au urcat pe varful Parangul Mare pentru ca, de Ziua Nationala, drapelul tricolor sa fluture la inaltime", a informat Lucian Stoichitoiu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Hunedoara.

"In data de 30 noiembrie, in jurul orei 07.30, cei trei romani au pornit din statiunea Parang catre varful Parangul Mare, purtand cu ei drapelul national. Dupa sapte ore, au atins cota 2.519 si au fixat hampa drapelului de borna care marcheaza varful montan. Traseul de intoarcere, desi a durat mai putin, a fost la fel de dificil", a informat Inspectoratul de Jandarmi Judetean Hunedoara. Jandarmii montani au arborat drapelul national pe Varful Parang

Astfel, in data de 1 Decembrie, Drapelul National al Romaniei, ridicat de doi jandarmii motani si un voluntar din Parang, va flutura la cea mai mare inaltime de pe teritoriul tarii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro