VIDEO Trainerul ostenilor din "Game of Thrones" a venit in Romania. Cum ajunge soldat, in timp record, un om obisnuit

VIDEO Trainerul ostenilor din

Guillem Fernandez Valls a participat in weekendul 24-26 iunie la prima editie a Haidook Summer Fest, un eveniment dedicat dresurilor de cai organizat in judetul Dambovita, si a acceptat invitatia organizatorului, Ionut Popescu, prieten bun cu seful lui Guillem, un roman din Maramures, Miron Bococi, stabilit de multi ani in Barcelona si dresor desavarsit de cai. Miron Bococi - in Maramures toata lumea are un cal Guillem lucreaza pentru un roman, stabilit de multi ani in Spania, de fel din Maramures.

acum 67 luni (27 Jun 2016)

Guillem Fernandez Valls a participat in weekendul 24-26 iunie la prima editie a Haidook Summer Fest, un eveniment dedicat dresurilor de cai organizat in judetul Dambovita, si a acceptat invitatia organizatorului, Ionut Popescu, prieten bun cu seful lui Guillem, un roman din Maramures, Miron Bococi, stabilit de multi ani in Barcelona si dresor desavarsit de cai.

Prietenia noastra a inceput la un pahar de tuica "Pe Guillem l-am cunoscut prin Miron. Prietenia noastra a inceput la un pahar de tuica. Runcu poate fi o zona de eco turism, wild turism", a spus Ionut Popescu, organizatorul evenimentului. Guillem, aflat pentru prima data in Romania, a declarat ca iubeste tara noastra, pe care o considera extrem de frumoasa. "Am acceptat imediat sa vin la Runcu de vreme ce Miron Bococi si Ionut Popescu sunt prieteni. Am crescut alaturi de cai, dar eram atat de mic, incat puteam sa calaresc doar porcii. Calul se imblanzeste relativ repede, dar depinde de animal. In cazul de fata este ca atunci cand incerci sa iti educi fiul. Dureaza pana ii dai o educatie buna, dar daca muncesti in fiecare zi este lesne de inteles unde se ajunge", spune Guillem Fernandez Valls.

A "dresat" zeci de osteni in Games of Thrones Guillem este un actor de televiziune & film, renumit in Spania mai ales pentru cascadoriile cu cai pe care le realizeaza in arena, in cadrul unor spectacole live medievale. Cea mai mare realizarea a sa ramane in televiziune, unde a reusit performanta de a deveni coordonatorul principal al bataliilor filmate in Spania pentru sezonul VI al serialului fenomen, Games of Thrones sau Urzeala Tronurilor. Este distractiv sa vezi cum o persoana care in viata sa nu a tinut in mana o sabie sau un scut, a devenit brusc un soldat adevarat. Miron Bococi - in Maramures toata lumea are un cal Guillem lucreaza pentru un roman, stabilit de multi ani in Spania, de fel din Maramures. Acesta este mentorul lui Guillem si este unul dintre cei mai renumiti dresori de cai din lume. Ne cu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro