VIDEO Traieste intr-un cort la marginea orasului si refuza sa fie dus pe perioada gerului intr-un loc cald. "Organismul meu este invatat cu frigul"

VIDEO Traieste intr-un cort la marginea orasului si refuza sa fie dus pe perioada gerului intr-un loc cald.

Interventie fara succes a jandarmilor braileni de a salva de la inghet un batran de 54 de ani din Braila. Acesta traieste intr-un cort impovizat, acoperit cu panze si cartoane si avand in vedere ca pentru zilele urmatoare se anunta din nou ger napraznic, jandarmii au incercat sa-l convinga pe om ca e bine sa mearga cateva zile la Centrul Social de Gazduire in Regim de Urgenta Braila.

acum 101 luni (22 Jan 2016)

Interventie fara succes a jandarmilor braileni de a salva de la inghet un batran de 54 de ani din Braila. Acesta traieste intr-un cort impovizat, acoperit cu panze si cartoane si avand in vedere ca pentru zilele urmatoare se anunta din nou ger napraznic, jandarmii au incercat sa-l convinga pe om ca e bine sa mearga cateva zile la Centrul Social de Gazduire in Regim de Urgenta Braila. Omul strazii nici nu a vrut sa auda de propunerea jandarmilor de a parasi asa zisa "locuinta" si le-a motivat oamenilor legii ca are un organism puternic si ca rezista la frig. Am de mancare pana in luna mai" a declarat barbatul de 54 de ani.

Desi jandarmii braileni i-au pus in vedere riscurile la care se expune, domnul Gabriel i-a asigurat ca in 8 ani de zile a trecut prin clipe si mai grele, astfel ca nu trebuie sa isi faca nimeni griji pentru el. Totodata, domnul Gabriel, spune ca oamenii strazii ar trebui sa ii urmeze exemplul, iar vara sa isi pregateasca adapost pentru iarna.

"As dori ca toti cei care sunt in situatia mea si care stau in adapostul de noapte pe timpul asta, sa vada ca, vara se pot pune la adapost.

Membrii patrulei de jandarmerie i-au adus totusi barbatului ceai cald, paine, gemuri si conserve. Pe timpul patrularilor ce se vor executa, jandarmii vor avea in atentie si aceasa situatie" a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Braila, Sorin Neftode. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro