VIDEO Tom Cruise s-a accidentat in timpul unei cascadorii la filmarile pentru "Misiune: Imposibila 6"

VIDEO Tom Cruise s-a accidentat in timpul unei cascadorii la filmarile pentru

De asemenea, pentru filmul "Mumia/ The Mummy", aparut anul acesta, Tom Cruise a filmat o scena in conditii de imponderabilitate, ce descrie un accident de avion, care a avut nevoie de doua zile de filmari, patru zboruri la mare altitudine si 64 de duble pentru a fi realizata.

acum 64 luni (14 Aug 2017)

Despre Tom Cruise se stie de multa vreme ca prefera sa isi execute singur cascadoriile si scenele grele de actiune, chiar daca asta presupune sa-si puna uneori viata in pericol.

De curand, site-ul TMZ a obtinut o filmare in care actorul face un salt urias de pe o platforma pe un acoperis, insa rateaza aterizarea si se izbeste cu pieptul de marginea cladirii. Anterior, producatorii filmului "Misiune: Imposibila 6", care urmeaza sa apara in vara anului 2018, au precizat ca Tom Cruise s-a antrenat mai bine de un an pentru o scena spectaculoasa care se anunta cea mai dificila din intreaga sa cariera. De asemenea, pentru filmul "Mumia/ The Mummy", aparut anul acesta, Tom Cruise a filmat o scena in conditii de imponderabilitate, ce descrie un accident de avion, care a avut nevoie de doua zile de filmari, patru zboruri la mare altitudine si 64 de duble pentru a fi realizata. Producatorii i-au oferit actorului Tom Cruise posibilitatea de a realiza acea filmare la sol, pe o scena special amenajata, insa starul hollywoodian a insistat sa filmeze scena in conditii de imponderabilitate, considerand ca este foarte important ca spectatorii sa aiba parte de o experienta cat mai realista atunci cand vor viziona pelicula. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro