VIDEO Toate indiciile pretioase despre ce urmeaza sa se intample in sezonul 7 Game of Thrones

VIDEO Toate indiciile pretioase despre ce urmeaza sa se intample in sezonul 7 Game of Thrones

Va prezentam in continuare cateva dintre acestea, evidentiate de site-ul mashable.com: Dany ajunge la Dragonstone Mama Dragonilor a pus stapanire pe tronul lui Stannis Baratheon de pe insula Dragonstone, un loc de maxima importanta pentru Targaryeni. Jon se afla in calea Sansei, pe care Degetel o considera Regina de drept a Nordului, iar din scurta scena e clar ca nu au de gand sa se puna de acord. Exista o noua alianta intre Greyjoys si Dorne O scena rapida si sexy ni le prezinta foarte apropiate pe Yara Greyjoy, adevaratul conducator al Insulelor de Fier, si Ellaria Sand, fosta iubita a Viperei Rosii si actualul lider din Dorne.

acum 41 luni (25 May 2017)

Amanati concediul de vara pentru ca vine iarna.

Clipul debuteaza cu regina Cersei, interpretata de Lena Headey, care avertizeaza: "Dusmani la Est, dusmani la Vest, dusmani in Sud, dusmani in Nord."

Sigur ca are dreptate, nimeni nu o simpatizeaza, iar in stilul caracteristic isi asigura fratele si amantul, pe Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau), ca vor reusi sa depaseasca orice obstacol pentru ca sunt "ultimii Lannisteri in viata, singurii care conteaza".

via GIPHY

In "Marele Razboi" roluri cruciale au si Daenerys (Emilia Clarke) si Jon Snow (Kit Harrington), care, cel mai probabil, vor forma o alianta. Va prezentam in continuare cateva dintre acestea, evidentiate de site-ul mashable.com:

Dany ajunge la Dragonstone

Mama Dragonilor a pus stapanire pe tronul lui Stannis Baratheon de pe insula Dragonstone, un loc de maxima importanta pentru Targaryeni.

Mai tarziu, fugitiv, il surprindem pe Tyrion cum darama un pion sub forma unui leu, simbolul casei Lannister, pe aceeasi masa, ceea ce sugereaza ca...

Dany ii va ataca pe Lannisteri

Informatiile de pana acum indica faptul ca actiunea sezonului 7 se va desfasura cu o viteza uimitoare. Martin ar putea fi surprinsi de faptul ca legiunile de Nepatati ale printesei Daenerys iau cu asalt castelul Lannisterilor.

Intr-una dintre secvente putem vedea si o ciocnire de forte.

Pe de alta parte stim deja ca Dany a facut aliante cu Insulele de Fier (in vest) si cu Dorne (in sud), deci orice este posibil.

Este grandios si impunator, deci este un loc important - dar pare intr-o zona prea insorita pentru a fi Dragonstone, destul de mic ca inaltime pentru a fi Eyrie si nici nu are ruine pentru a fi Harrenhal.

Femeia Rosie ar putea sa o astepte chiar ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro