VIDEO Tinerii filmati cum fura cu tupeu dintr-o alimentara, prinsi dupa apelul facut pe Facebook de "vanatorul de hoti"

Va multumesc pentru impresionanta mobilizare de 3000 de distribuiri, ce a facut mesajul meu vizibil catre peste 100.000 de oameni, astfel incat in cateva ore hotii au fost identificati, iar prejudiciul este ca si recuperat", a anuntat Cristian Brancovan, pe pagina sa de Facebook marti dimineata.

acum 52 luni (25 Jul 2017)

Au plecat in fuga cu 850 de lei din casa de marcat a unui magazin din centru (str. Sectia 1 nu-i stie, dar cu distribuirile voastre sigur ii gasim cu nume, prenume si profil de Facebook", a scris luni, pe pagina sa de Facebook, timisoreanul Cristian Brancovan, cunoscut pentru campania derulata impotriva hotilor de buzunare.

In mai putin de 24 de ore, imaginile cu hotii au devenit virale, iar autorii furtului au fost identificati, mama unuia dintre hoti restituind prejudicial in speranta ca pagubitul isi va retrage plangerea. Mama unuia dintre hoti s-a prezentat cu banii la magazin, in aceasta dimineata, in speranta ca patronii i-ar putea ierta, lucru ce nu s-a intamplat, impacarea inlaturand raspunderea penala, insa patronii nu au acceptat banii. Va multumesc pentru impresionanta mobilizare de 3000 de distribuiri, ce a facut mesajul meu vizibil catre peste 100.000 de oameni, astfel incat in cateva ore hotii au fost identificati, iar prejudiciul este ca si recuperat", a anuntat Cristian Brancovan, pe pagina sa de Facebook marti dimineata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro