VIDEO Tibi Useriu a trecut linia de sosire pe acordurile imnului national. Un detaliu statistic incredibil

VIDEO Tibi Useriu a trecut linia de sosire pe acordurile imnului national. Un detaliu statistic incredibil

Tibi a parcurs cei 618 kilometri in mai putin de 173 de ore, mai precis in 7 zile, 7 ore si 50 de minute. Decat ultima parte, asta de 160 de kilometri, numai in urcari si coborari, exact ca prima, dupa aia aproape 300 de kilometri de ice-road, ceea ce m-o mancat. Va mai recomandam: VIDEO Cum arata picioarele lui Tibi Useriu, cu cativa kilometri inainte de sfarsitul cursei de la Cercul Polar: " m-o mancat de viu" VIDEO Imagini sfasietoare cu Tibi Useriu la Cercul Polar.

acum 66 luni (16 Mar 2018)

La editia aniversara, cu numarul 10, la Cercul Polar s-a auzit din nou imnul Romaniei. In acelasi timp, la linia de finish s-a auzit imnul national al Romaniei. Cursa a inceput in data de 8 martie, la ora locala 10:30 (n.r. Tibi a parcurs cei 618 kilometri in mai putin de 173 de ore, mai precis in 7 zile, 7 ore si 50 de minute.

Desi pare greu de crezut, romanul a avut aceeasi medie orara ca si anul trecut, in conditiile in care distantele de strabatut si conditiile meteo au fost diferite. In 2017, pe 563 de kilometri cat a avut cursa, a inregistrat o medie orara de 3 kilometri si 560 de metri. In 2018, pe 618 kilometri, a facut 3 kilometri si 570 de metri pe ora.

Editia aniversara, mult mai grea decat precedentele In ultima conversatie telefonica avuta cu fratele sau dupa ce a trecut finishul, atletul roman a recunoscut faptul ca editia aniversara a competitiei a fost mult mai grea decat cele de anii trecuti. Mai am intrat intr-o furtuna, patru ore, ai de capu meu! Deci o fost ceva...ai de capu meu! o fost cireasa de pe tort! Decat ultima parte, asta de 160 de kilometri, numai in urcari si coborari, exact ca prima, dupa aia aproape 300 de kilometri de ice-road, ceea ce m-o mancat. Dar na, de asta am venit: sa o termin si ma bucur ca am si castigat-o. Multumesc celor care m-or urmarit, voua ca ma suportati, sponsorilor care m-au ajutat si ma ajuta in continuare si sa ne vedem cu bine acasa! Deci, de fiecare data cred ca-s mai praf decat am fost ultima data", a precizat Tibi Useriu. Problemele de sanatate nu l-au ocolit pe sportivul roman nici in aceasta editie, desi medicii i-au dat de fiecare data unda verde sa continue cursa. Acesta a suferit degeraturi la unul dintre degetele de la picioare, medicii fiind nevoiti sa il "scurteze". La mijlocul cursei, dupa una dintre pauze, romanul spunea ca i s-a umflat tot corpul, iar medicii l-au examinat si nu stiu ce a cauzat aceasta reactie. Degeraturile i-au dat romanului batai de cap si anul trecut, m... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro